NIŠ : Policija zaustavila ilegalnu kocku, oduzeti aparati!
Foto: Rtv5

U kontroli zatvoreno 10 objekata

NIŠ : Policija zaustavila ilegalnu kocku, oduzeti aparati!

Crna Hronika -
Oduzeto je dvadeset aparata za klađenje, jedan aparat za internet klađenje, četiri računara sa pratećom opremom, veća suma deviznog i domaćeg novca, kao i veća količina razne tehnicke opreme

BEOGRAD - U sinhronizovanoj akciji koju je izvela niška policija u cilju suzbijanja nelegalnog organizovanja igara na sreću, izvršena je kontrola u 10 objekata i tom prilikom je oduzeto više aprata za klađenje, računara i veća količina tehničke opreme, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Oduzeto je dvadeset aparata za klađenje, jedan aparat za internet klađenje, četiri računara sa pratećom opremom, veća suma deviznog i domaćeg novca, kao i veća količina razne tehnicke opreme.

Tokom kontrole utvrđeno je da četiri kladionice "Lavovi Niš" rade bez dozvole za poslovanje, a do Policijske uprave u Nišu ukupno je dovedeno 13 osoba. U toku je dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za poslovanje objekata za organizovanje igara na sreću.

Niška policija i u narednom periodu intenzivno će kontrolisati sve objekte za organizovanje igara na sreću, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track