NIŠTA OD PROLEĆA: U Bijeljini miting uz kontramiting

Protiv lokalne vlasti?

NIŠTA OD PROLEĆA: U Bijeljini miting uz kontramiting

Društvo -
Na ulici su bile jake policijske snage koje su razdvajale dve grupe građana, a okupio se i veći broj znatiželjnika, a incidenti nisu zabeleženi

BANJALUKA - Stotinak građana okupilo se danas ispred zgrade gradske uprave u Bijeljini, protestujući protiv lokalne vlasti, javila je bijeljinska Televizija BN, ali je održan i "kontramiting".

Građani su uzvikivali: "Lopovi, lopovi!", "Lopovi, napolje!". Istovremeno, samo desetak metara dalje, ispred zgrade Centra za kulturu, druga grupa građana je uzvikivala: "Srbija, Srbija!", "Mnogo ste smešni"!, "Bijeljina je Srbija, nikad Federacija!".

Na ulici su bile jake policijske snage koje su razdvajale dve grupe građana, a okupio se i veći broj znatiželjnika, a incidenti nisu zabeleženi.

Pred građane nije izašao niko od gradskih zvaničnika. Jutros je održan sastanak predstavnika svih političkih partija u Bijeljini, sa kojeg je upućen poziv svim članovima partija da se uzdrže od izlaska na ulicu. U Bijeljini je na vlasti Srpska demokratska stranka (SDS) koja je na nivou RS najjača opoziciona partija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track