NIŠTA OD PROVODA:Kusta zbog Monike otkazao Guču
Foto: Dado Djilas

Reditelj mora da ispoštuje slavnu glumicu

NIŠTA OD PROVODA:Kusta zbog Monike otkazao Guču

Stars -
Opravdano Emir Kusturica neće biti domaćin 53. Sabora trubača u Guči zbog ugovorenih termina za snimanje filma „Na mlečnom putu“ s Belučijevom

U poslednjem trenutku otkazao organizatorima.Proslavljeni reditelj Emir Kusturica neće biti domaćin 53. Sabora u Guči, koji se održava od 5. do 11. avgusta, i to zbog Monike Beluči. On je morao da zahvali na ukazanoj počasti, pošto baš u to vreme dolazi slavna italijanska glumica kako bi snimala scene za njegov novi film „Na mlečnom putu“, s kojim pretenduje da osvoji treću Zlatnu palmu u Kanu.- Prvobitno nisam planirao snimanje baš tih dana, ali Monika može samo tada i to su njeni fiksni datumi, pa sam, nažalost, morao da otkažem Sabor u Guči. Ako bog da, biću domaćin iduće godine - rekao je Profesor za Kurir. Da Kusta neće biti domaćin, potvrdili su juče na konferenciji i organizatori trubačkog festivala.- Imali smo dobru volju da upravo Emir Kusturica bude naš promoter i domaćin Sabora. Nažalost, rekao nam je da nije u prilici. Jednostavno, zbog okolnosti koje su nastale u državi i njegovog javnog pojavljivanja u medijima i tako dalje, odustao je. Do danas smo čekali potvrdu i zvanično kažem da on neće biti domaćin Sabora, a za nekoliko dana ćemo znati ko će to biti - rekao je Adam Tadić, direktor Centra za kulturu, sport i turizam opštine Lučani.

Ko ne bi zbog nje otkazao sve obaveze...Monika Beluči
Ko ne bi zbog nje otkazao sve obaveze...Monika Beluči

Tadić: Imali smo dobru volju da upravo Emir Kusturica bude promoter Sabora
Tadić: Imali smo dobru volju da upravo Emir Kusturica bude promoter Sabora

Lukas i Brega: Zapaliće GučuAca Lukas nastupiće 8. avgusta, a Goran Bregović sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane završne večeri, 11. avgusta. Osim njih, specijalni gosti Sabora biće trubački velemajstori Boban i Marko Marković, Dejan Petrović, Dejan Lazarević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track