SEĆATE LI SE 3 MUŠKARCA I BEBU: Sigurno niste znali da su ih bile dve!

27 godina posle

SEĆATE LI SE 3 MUŠKARCA I BEBU: Sigurno niste znali da su ih bile dve!

Pop kultura -
I dok se nijedna od bliznakinja ne seća ničega iz perioda kada su glumile Meri, bebu koja se neočekivano pojavila na kućnom pragu trojice zakletih neženja imale su samo četiri meseca

U hit komediji iz 1987. godine, sa Tomom Selekom, Stivom Gutenbergom i Tedom Dansonom u glavnim ulogama, pojavljuje se i jedna četvoromesečna beba. Ili smo barem mislili da je jedna. Upoznajte Lisu i Mišel Bler, identične bliznakinje, junakinje filma "Tri muškarca i beba".

Gostujući u šou programu "Today", njih dve su pričale o tome kako je ova filmska uloga uticala na njihove živote. "Kada imate samo četiri meseca, onda vam to i nije preterano važno", rekla je Mišel, koja sada radi u osiguravajućem društvu.

"Tek kada smo postale tinejdžerke, to je počelo da utiče na naše živote. Ljudi su nam stalno prilazili i tražili autograme kada su saznali da smo baš nas dve glumile u hit komediji", dodaje njena sestra Lisa, koja sada radi u odeljenju za ljudske resurse u jednoj firmi.

I dok se nijedna od bliznakinja ne seća ničega iz perioda kada su glumile Meri, bebu koja se neočekivano pojavila na kućnom pragu trojice zakletih neženja, njihova majka Džerijen rado se priseća tog dela svog života."Posle porođaja bila sam na bolovanju i moram priznati da mi je bilo strašno dosadno. Slučajno sam na televiziji videla reklamu za kasting za film, i rešila sam da prijavim svoje dve mezimice. Tada nisam imala predstavu da je reč o velikoj, ozbiljnoj produkciji", izjavila je gospođa Bler. Par nedelja kasnije su je nazvali producenti filma, a sve ostalo je istorija.

http://www.youtube.com/watch?v=ujm5guH_Kww

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track