Nisu sve žene iste

Sex

Ako niste znali, u zavisnosti od toga koliko ih privlače, muškarci svrstavaju žene u 10 kategorija

žene, žena, plejboj, ženskaroš, blud, seks, razvrat,

Muškarce najviše privlače prirodne i ženstvene devojke

Kao na skeneru.
Svi muškarci klasifikuju devojke koje prvi put vide, a u stvari reč je o stereotipu koji nije iskorenjen čak ni u 21. veku. Ako mladić ženu ne vidi kao prijateljicu već kao potencijalnu devojku, svrstava je u neku od svojih „fioka“. Ako vas zanima u koju kategoriju spadate, pažljivo pročitajte sledeće redove...

1. Seks za jednu noć

Devojka s kojom muškarac spava samo jednom predstavlja „laku robu“ jer je on siguran da bi ona spavala i s drugim muškarcima. Obično je reč o privlačnim damama s mnogo samopouzdanja i koliko god muškarac pričao da za takvu nije zainteresovan, odvukao bi je u krevet kad god mu se za to pruži prilika.

2. Dobra devojka

Ovakvu devojku muškarac ceni, ali je retko bira za partnerku. Budući da ne ostavlja utisak seksi žene, radije bi je izabrao samo za drugaricu.

3. Devojka za utehu

Ona je dostupna kad mu je potrebna i on zna da će mu se uvek javiti na telefon i odazvati na poziv. S njom ne mora da izlazi i skoro nikad se njome ne oženi. Muškarci koji imaju ovakve varijante jedva čekaju da prijateljima ispričaju sočne detalje iz kreveta.

4. Nedostižna

Ona je seksi, lepa i ima dobar posao. Njoj prilaze samouvereni i zgodni muškarci, dok se ostali „smrtnici“ ne usuđuju jer misle da je reč o nadobudnoj pozerki, što i nije daleko od istine.

5. Pozerka

Ako muškarci nešto ne vole kod devojaka, onda je to kad glumataju da su najlepše na svetu i da su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene, pošto nisu realne i ne umeju da spuste kriterijume.

6. Tuđa devojka

Prijateljeva devojka jednostavno je zabranjeno voće i ovaj kodeks muškarac će retko prekršiti.

7. Materijalista

Ona je lepa i pametna, a druženja s njom su sjajna. Međutim, ima veliku manu - teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve devojke najčešće dolaze iz dobrostojećih porodica i ponekad nisu ni svesne koliko su zahtevne.

8. Sponzoruša

Ova devojka biće samo s onim muškarcem za kojeg proceni da joj može pružiti sve što poželi. Nju momci ne smatraju nužno lošom, ali su svesni da se veza s njom prvenstveno temelji na novcu.

9. Čistunica

Ona ne voli da priča o seksu. Izaći će na sastanak, ali njena rezervisanost neće je odvesti dalje od prvog susreta. Ona ostavlja utisak da je za nju seks nešto loše i prljavo, a imidž čistunice kod muškaraca stvara utisak lažnog predstavljanja.

10. Gospođica savršena

Nijedan muškarac ne zna tačan opis savršene devojke, ali ona to postaje u trenutku kad neko izgubi glavu za njom. Jedini savet na temu kako postati savršena devojka je da se ponašate prirodno i ženstveno jer takve dame muškarce najviše privlače.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (39)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ZK

  ZK

  Prateci ovde komentare , a i iz zivota , vidim da nam svima vise treba ljubavi................I da smo se svi negde medjusobno pogubili pod pritiskom ovog svakodnevnog zivota.........Nisu sve zene iste a i nisu ni svi muskarci isti.........Budite samo iskreni svi prvo prema sebi a onda i prema drugome...............Ko ima dobar brak neka ga i da ... više lje cuva i neguje , a ko je sam ili sama nek bude spreman da mu ljubav doleti.......

  15 Odgovori 
 • ZK

  ZK

  Rade - A sta ces kad svane ,crni Rade ??

  12 Odgovori 
 • (ne)realan

  (ne)realan

  ZK Ne,ne,ne nemoj o sebi tako da pričaš, jer može da se shvati, kao suprotno. Veruj mi, tvoji komentari govore sve o tebi, tako da je (mislim) suvišno da sebe na ovakav način uzdižeš. IZVINI! :)

  8 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ZK

  ZK

  Nerealni - Bravo , samo se ti nama otvori ,da vidim s kim imam posla . Ma sve je okej . Sta si se bre uplasio za taj sex ,mada pravo da ti kazem da i on ponekad nije los bez tih emocija. Voli ti tu tvoju Sanju i necu ja tebe preoteti.......Nego pravo da ti kazem , moj posao je vezan za putovanja , i dosta sam po kafanama .pa barem da mi kazes mesto ... više gde je ta kafana pa mozda ako me put nanese i svratim barem na picence i vidim tebe srecnog ...........

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zakazaću sednicu Skupštine Vojvodine čim dobijem Pajtićev predlog o rekonstrukciji Ištvan Pastor, lider svm

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!