NJENU GUZU I STRLETE KRADU: Džen Selter zahvaljujući Instagramu zarađuje milione!
Foto: Instagram

Potpisala prestižan ugovor

NJENU GUZU I STRLETE KRADU: Džen Selter zahvaljujući Instagramu zarađuje milione!

Pop kultura -
Pošto je dostigla broj od 300.000 pratilaca na Istagramu dobila je prve sponzorske ugovore od brendova "Nike" i "New Balance", a trenutno radi kao promoter mnogih velikih kompanija

Džen Selter, devojka koja je ponela titulu najpopularnije guze sveta, otkrila je da njen cilj nije promocija njene pozadine. Ona zapravo želi da motiviše ostale da vredno treniraju.

"Ne mogu da verujem koliko pratioca imam, a broj se svakog dana povećava", rekla je Džen Selter koja na instagramu ima više od 1,7 miliona pratilaca.

To što je njena zadnjica postala pravi hit je samo posledica njene velikodušne namere da i ostale navede na zdrave navike.

Zahvaljujući ovoj društvenoj mreži i konstantnom paradiranju u uskim helankama, Selter je potpisala prestižan ugovor sa agencijom "The Legacy", koja zastupa najveće sportske zvezde u Americi.

Pošto je dostigla broj od 300.000 dobila je prve sponzorske ugovore od brendova "Nike" i "New Balance". Trenutno radi kao promoter mnogih velikih kompanija. Džen neće da otkrije koliko zarađuje iako nije završila nijednu visoku školu, ali kaže da "ima mnogo više novca nego što bi zarađivala sa diplomom koledža".

Mnogi su sugerisali da joj je guza lažnjak, ali ona insistira da je 100 odsto prava i priznaje da je imala samo korekciju nosa. Poznato je i da su mnoge slavne ličnosti i starlete često "pozajmljivale" njene obline za razna fotografisanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track