NJU NE GLEDAJ U OČI: Najveće grudi na svetu
Foto: Youtube

Svetski rekorder

NJU NE GLEDAJ U OČI: Najveće grudi na svetu

Ludi svet -
Amerikanka koja je svetski rekorder u veličini grudi obožava svoje poprsje i tvrdi da joj grudi rastu svakog meseca po 2,5 centimetra

AMERIKA - Svaki muškarac voli pogled na dobro lep, bujan dekolte. Ali ono što krasi poprsje Amerikanke Čerzi Karms teško da prija ičijem oku.

Ona tvrdi da njene grudi ne prestaju da rastu i da su svakog meseca veće za 2,5 centimetara. Obe dojke teže približno 24 kilograma. To je pola njene ukupne težine, jer je dama sa najbujnijim poprsjem visoka 157 centimetra.

Čelzi, koju zovu "Kraljica grudi" je egzotična striptizeta i zapravo ima ugrađene polipropilenske niti, koje su sada zabranjene u Americi. Implantati se sastoje od niti polipropilena, ugrađenih u grudi koji ne sadrže silikone. Te niti iritiraju unutrašnje tkivo, zbog čega ono proizvodi tečnost koju niti upijaju. Zbog toga grudi konstantno bubre, a grudi bujaju.

Zvanično, ona je svetski rekorder u veličini grudi. Obe njene dojke sadrže po skoro 12 litara tečnosti. Ona ih zove Itsi i Bitsi (na engleskom "vrlo male, majušne") i ponosna je na njih.

Kako bi sebi olakšala život, ponekad ode kod lekara da joj izvuče višak tečnosti. "Nisam želela da imam najveće grudi na svetu, one su same to odlučile. Često me pitaju zašto ih ne smanjim. Zašto bih? Ne stidim ih se, one su umetnost i moja najveća imovina", rekla je Čelzi, kojoj su grudi pomogle u karijeri "zabavljačice za odrasle".

Do sada je imala tri operacije, za početak je bila dovoljna korpa "D", zatim "H" veličina, a potom su na red došle i sumnjive hemikalije.

Čelzi zbog svojih grudi ima i probleme iako joj omogućavaju da zaradi novac. Ona zbog grudi često ima poteškoće dok jede, mora da spava na leđima i da radi posebne vežbe. I odlazak u toalet u avionu je "posebna misija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track