NOĆNA POTERA: Zbog keca iz vladanja braća pobegla u šumu!
Foto: Think

UZBUNA Potraga za dvojicom đaka

NOĆNA POTERA: Zbog keca iz vladanja braća pobegla u šumu!

Crna Hronika -
Prestravljeni roditelji nestanak 14-godišnjeg i osmogodišnjeg sina prijavili policiji, a dečake posle više sati našao rođak

NOVI PAZAR - Drama sa srećnim krajem!Umanjena ocena iz vladanja napravila je pre dva dana pravi košmar jednoj novopazarskoj porodici... Majka dvojice dečaka otišla je na roditeljski sastanak 14-godišnjeg sina, a kad se vratila, u kući nije zatekla ni starijeg dečaka, koji ide u osmi razred, ni njegovog šest godina mlađeg brata!- Čitave noći prestravljeni roditelji i njihovi rođaci tražili su dečake... Ujutru, oko 9.30, obavestili su policiju, pa je za dečacima krenula još ozbiljnija potraga - priča naš izvor.Srećom, sat i po kasnije jedan od rođaka našao je braću u šumi, u blizini naselja. Dvojica dečaka sedela su pod drvetom!- Kad su ih našli, mališani su ispričali da je starijem sinu smanjena ocena iz vladanja, da on to nije rekao roditeljima i da se plašio kako će majka reagovati! Poveo je i mlađeg brata i rešio da pobegne od kuće... Kad je pao mrak, nisu imali kud, seli su pod drvo u šumi i tu dočekali jutro - ispričao je naš izvor.(E. K.)

Strah od kombijaPaniku među rođacima dodatno je povećala i priča o kombiju koji širom Srbije kidnapuje decu! Novim Pazarom odmah je krenula glasina da su mališani kidnapovani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track