NOLE ZA KURIR: Braća i ja vodimo ljutu borbu za najjače jaje

Ekskluzivno - teniski kralj Nole raduje se Uskrsu

NOLE ZA KURIR: Braća i ja vodimo ljutu borbu za najjače jaje

Tenis -
Proslaviću praznik u Monte Karlu zbog turnira, a pridružiće mi se i cela porodica

Novak čestitao Vaskrs

Najbolji srpski teniser čestitao je Vaskrs svima putem društvenih mreža.

"Hristos Vaskrese prijatelji! Mira, sreće, ljubavi i zdravlja vama i vašim najmilijima! I ja sam proveo prelepo jutro sa porodicom hvala vam svima na podršci i ljubavi!"

Ko će biti zadužen za farbanje jaja?- Majke i snajke (smeh).Koliko vam nedostatak porodične atmosfere smeta u profesionalnim obavezama?- Srećom, sa mnom je često Jelena, tako da podršku i ljubav osećam gde god da sam. S druge strane stalno sam na vezi s braćom i roditeljima i trudimo se da se ne opterećujemo kilometrima koji nas razdvajaju jer ja njihovu podršku osećam gde god da sam. Braća su mi svojevremeno poklonila brojanicu, koju stalno nosim i koja mi je mnogo draga, i na taj način su oni uvek uz mene. Svako od nas ima svoje obaveze i veoma se uželimo jedni drugih. Ipak, sve je to život, nešto ti uzme, nešto da. Naša porodica je takva da smo uvek tu jedni za druge, gde god da smo.Jesu li košarkaši Crvene zvezde mogli i do trofeja u ABA ligi i domaćem prvenstvu?- Naravno da mislim i želim. Zvezda je pokazala koliko može i ja se radujem uspehu srpskog sporta i srpskih klubova van granica naše zemlje. Bilo bi sjajno kad bi i ukupna sportska atmosfera bila u rangu uspeha koji se ostvaruje.

Snajka i majka... Jelena i Dijana
Snajka i majka... Jelena i Dijana

HumanitaracPODIŽEMO NOVE ŠKOLICE ŽIVOTAStižete li da se posvetite humanitarnom radu. Vaša fondacija je veoma aktivna i stalno pomaže deci u Srbiji?- Vrlo sam ponosan na rezultate. Prošle godine smo otvorili tri Školice života, ove ćemo četiri. Tim projektom je obuhvaćeno 100 mališana u Ljigu, Kniću i Raškoj, a u 2014. još 150 dečaka i devojčica dobiće bolje uslove za rani razvoj i obrazovanje. Pritom, skoro 100 porodica je u programu Porodični saradnik, koji sprovodimo zajedno sa Unicefom i Vladom Srbije.

Diže formuVRATIO SAM SAMOPOUZDANJEDa li ste zadovoljni dosadašnjim delom sezone?- Imao sam veoma dobru američku turneju i ulazim u sezonu šljake s velikim samopouzdanjem Mislim da sam posle prvih turnira i ranijih eliminacija vratio psihičku stabilnost, i to je dalo rezultat. Za mene je sad važno da budem fokusiran samo na naredni meč, da ne gledam mesecima unapred i da održim kontinuitet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track