Nov Zvezdin trio za Kiprane!

Prosinečki odlučio

Nov Zvezdin trio za Kiprane!

Fudbal -
Vešović, Jovanović i Mijailović zameniće u startnih 11 Mikića, Krnetu i Milivojevića u meču Crvene zvezde protiv Omonije

Nema pravo na grešku.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u meču protiv Omonije drastično će promeniti startnu postavu u odnosu na onih 11 koji su igrali sa beloruskim Naftanom. Meč protiv Kiprana trebalo bi da počnu Marko Vešović, Milan Jovanović i Srđan Mijailović, dok će na klupu Nikola Mikić, Jovan Krneta i Luka Milivojević.Malo je reći da Robert Prosinečki nije bio zadovoljan izdanjem svog tima protiv Belorusa. Posle meča održao je bukvicu fudbalerima, pokušavajući da im objasni šta znači nositi dres i grb Crvene zvezde. Mladi trener zatvorio je za javnost i treninge do meča sa Omonijom, sve kako bi opustio fudbalere, ali i da bi sakrio promene i određene taktičke zamisli za izuzetno važan meč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.- Osećam krivicu za oba meča protiv Naftana. Ja sam trener i ja sam najodgovorniji! Ipak, smeta mi što nemamo odgovor na grubu igru protivnika. Ne može da se igra bez duela i agresivnosti. To mora da se promeni protiv Kiprana - rekao je Robert Prosinečki.Robert Prosinečki ozbiljno razmišlja i o promeni taktike u napadu, pa bi tako, pored Filipa Kasalice, mogao da zaigra još jedan centarfor. Trener crveno-belih nema veliki izbor, Eli Babalj nije licenciran, pa sjajnom Kasalici može da pomogne jedino Natanijel Asamoa iz Gane. Mada, moguće je da Luka Milunović dobije ofanzivnije zadatke.

Kiprani duguju 26 milionaKiparska Omonija, kao i Crvena zvezda, ima velikih finansijskih problema. Levičarski klub iz Nikozije duguje čak 26 miliona evra, ali trener Neofitos Larku, koji je gledao meč crveno-belih protiv Naftana, tvrdi da to neće uticati na njegove igrače. Prva zvezda Omonije je Fredi, napadač iz Angole, a glavnu snagu ekipe čini tandem iz veznog reda Brazilac Leandro i Portugalac Nunjo Asis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track