Nova imena za X-Bass program Egzita

Dobra avantura

Nova imena za X-Bass program Egzita

Exit 2018 -
Kako saznajemo X-Bass programu Egzita se pridružuju Andy C, Dimension, Fred V & Ggrafix i Dynamite MC, Gorgon city, My Nu Leng, Pretty LightS, Sub focus i TC

Svako veče na Egzit festivalu od 1 sat posle ponoći, pa do jutra sa glavne bine stiže jak ritam. Kako saznajemo X-Bass programu Egzita se pridružuju Andy C, Dimension, Fred V & Ggrafix i Dynamite MC, Gorgon city, My Nu Leng, Pretty LightS, Sub focus i TC.

Andrew John Clarke (Andy C) nastupiće 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Publika Egzit festivala imaće priliku da čuje jednog od začetnika dram end bejs pokreta, koji je mnogo više od di-džeja i producenta. Višestruki je dobitnik velikih priznanja među kojima su i nagrada za najboljeg didžeja svih vremena i nagrada za životno delo pri National D&B Awards.

Takođe, nastupiće i Robert Etheridge , i to prvog dana festivala kao i Fred V & Grafix koji su u mlade nade britanske dram end bejs scene. Oni rade pod imenom čuvene etikete Hospital Records. Njima će se u petak, 11. jula, Dynamite MC, jedno od najvećih imena svetske MC scene i veliki prijatelj festivala od samog njegovog početka.

Gorgon city, koji u okviru X-Bass programa nastupaju u subotu, 12. jula, čine londonski producenti Matt i Kye, novi duo na plodnoj britanskoj elektronskoj sceni.

U petak, 11. jula posetioce festivala očekuje i nastup My Nu Leng dok je Pretty lights, alijas Derek Vinsent Smit, jedan od pionira novog talasa elektronske muzike, na programu u nedelju.

U nedelju uveče na glavnu binu festivala vraća se i Nick Douwma (SUB FOCUS), posle novog albuma “Torus” izdatog prošle godine. Na Petrovaradinsku tvrđavu stiže sa već planetarno poznatim hitovima poput “Rock it”, “Splash”, “Last jungle”, kao i pesmama sa novog albuma i energijom koju će na samo njemu svojstven način podeliti sa publikom.

Poslednji dan festivala nastupiće TC, koji je doživeo vrtoglav uspon nakon izdanja svog debi albuma ‘Evolution’ 2007. i od tada ne posustaje.

Velika potražnja za kartama: Prodato 15.000 ulaznica

Za Egzit je do sada je prodato blizu 15.000 ulaznica. Osim domaće publike, najveće interesovanje za festival u Novom Sadu zabeleženo je u Velikoj Britaniji, Holandiji, kao i zemljama regiona.

Trenutna cena kompleta ulaznica je 5.990 dinara, a za studente i srednjoškolce 5.490 dinara. Cena kompleta za Egzit avanturu (EXIT+SEA DANCE) je 6.990 din, a za studente i srednjoškolce 5.990din. Takođe, samo za posetioce Egzit i Sea Dance festivala skrojeni su promo paketi koji obuhvataju ulaznicu za festival, smeštaj i prevoz iz 33 grada širom Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track