NOVA KRILA: U Jat doleteo još jedan Boing 737-300!
Foto: Marina Lopičić

Iznajmljen od Bugara

NOVA KRILA: U Jat doleteo još jedan Boing 737-300!

InfoBiz -
U četvrtak će u flotu stići i četvrti avion "boing 737 300" čime ce Jatova flota, uz jedan rezervni Aviogeneksov "boing" brojati 15 aviona

BEOGRAD - Trinaesti avion u floti Jata "Boing 737 300", registracijskih oznaka YU - OU, sleteo je večeras u 18.30 sati na pistu beogradskog aerodroma i nakon tehničkih pregleda prevoziće uskoro Jatove putnike ka nekoj od evromediteranskih destinacija.

Prilikom dočeka aviona na pisti Aerodroma "Nikola Tesla", predsednik Odbora direktora i v.d. generalnog direktora Jata Velibor Vukašinović izjavio je da je ovo, posle dva aviona tipa ATR 72 500, treća nova letelica koja je ovog leta stigla u Jat, saopšteno je iz Jata.

U četvrtak će u flotu Jata doći i četvrti novi avion "Boing 737 300" čime ce Jatova flota, uz jedan rezervni Aviogeneksov "Boing" brojati 15 aviona. Na taj način ćemo u potpunosti biti spremni da odgovorimo izazovima na tržištu, a putnici mogu očekivati redovan prevoz Jatovim avionima do svojih destinacija u redovnom i čarter saobraćaju, poštujući kao i do sada sve standarde bezbednosti saobraćaja.

Dva aviona tipa ATR 72 500 stigli su u Jat od firme iz Danske, dok su "boinzi" stigli od Bulgarian Aira, čime ćemo u potpunosti realizovati plan saobraćaja za 2013. godinu, navedeno je u saopštenju Sluzbe Jat ervejza za odnose s javnošću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track