NOVA MALA NEVESTA: Zamenjena glavna glumica
Foto: Indianexpress.com

NOVA MALA NEVESTA: Zamenjena glavna glumica

Pop kultura -
Glumica Pratiša Banerdži napustila je snimanje serije Mala nevesta, a nova Anandi biće Toral Rasputra

Indijska glumica Pratiša Banerdži danas je i zvanično napustila čuvenu sapunicu "Mala nevesta". Dok iz kompanije "Colors" otkrivaju da glumica nije mogla da ispuni zahteve produkcije, mlada glumica tvrdi da ne postoji poseban razlog.

"Nije istina da postoji neki naročit razlog. Pregovori se vode mesecima i bilo je samo pitanje dana kada ću doneti ovu odluku. Mislim da i produkciji odgovara da neko drugi tumači moj lik u seriji, jer je neophodno da se Anandi razvija", kaže Pratiša Banerdži.

Predstavnici "Colorsa" naglasili su da razlaz nije protekao na ružan i nedostojan način, kao i da mladoj glumici žele svu sreću u nastavku karijere.

"Nismo bili zadovoljni kako je Pratiša odgovorila na zahteve koje smo u seriji postavili pred nju. Nije mogla da se uhoda u sve napornija snimanja, i zbog toga smo odlučili da prekratimo muke i nama i njoj, te smo se sporazumno razišli. Novu Anandi koju će glumiti Toral Rasputra predstavićemo 4. marta, ali to ne znači da Pratiša ne želimo sve najbolje u nastavku karijere", poručuju iz "Colorsa".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track