NOVA PAZOVA: Osumnjičen da je ukrao radijator, peć i kotao za grejanje
Foto: Glas Arhiva

Provaljivao u privatne kuće

NOVA PAZOVA: Osumnjičen da je ukrao radijator, peć i kotao za grejanje

Crna Hronika -
Sumnja se i da je S.B. početkom marta, kradom ušao u krug aerodroma Batajnica, ukrao otpadnu furdu iz rashodovanih akumulatora, a zatim isekao oko 100 kilograma armature koju nije uspeo da iznese

NOVA PAZOVA - S. B. (21) iz Nove Pazove uhapšen je zbog osnova sumnje da je izvršio tri teške krađe, neovlašćeni pristup vojnom objektu i pokušaj teške krađe.

On se tereti da je provaljivao u privatne kuće u Novoj Pazovi, a zatim demontirao i ukrao radijatore, peć i kotao za centralno grejanje, dve industrijske prese, elektromotor i trafo-stanicu.

Takođe se sumnja da je S.B. početkom marta, kradom ušao u krug aerodroma Batajnica, ukrao otpadnu furdu iz rashodovanih akumulatora, a zatim isekao oko 100 kg armature koju nije uspeo da iznese. Sve ukradene predmete osumnjičeni je prodavao otpadima sekundarnih sirovina.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak određen mu je pritvor do 30 dana. Policija sumnja da su u ovim krađama naizmenično čestvovali i N.P. i R.Z. iz Nove Pazove, protiv kojih je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track