NOVA RUNDA DIJALOGA: Brisel Dačiću i Tačiju nudi susret 17. januara
Foto: Beta

Nastavak posle praznika

NOVA RUNDA DIJALOGA: Brisel Dačiću i Tačiju nudi susret 17. januara

Politika -
Već 9. januara biće održan sastanak radnih grupa Beograda i Prištine, dodavši da se i bez tog sastanka rešavaju svakodnevni problemi

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će dijalog Beograda i Prištine u Briselu biti nastavljen posle novogodišnjih i božićnih praznika, da tačan datum nastavka dijaloga još nije utvrđen i da se problemi na Kosovu rešavaju svakodnevno.

Dačić je rekao i da je za sada izvesno da će 9. januara biti održan sastanak radnih grupa Beograda i Prištine, dodavši da se i bez tog sastanka rešavaju svakodnevni problemi, čime se najviše bavi ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin. On je dodao da je ideja iz Brisela da nastavak dijaloga bude 17. januara, objasnivši da još nije dao saglasnost na taj datum.

Dačih je negirao da će, kao što su objavili pojedini mediji, nastavak dijaloga Beograda i Prištine u Briselu početi 19. januara.

On je prethodno u bazi PTJ MUP-a u Lipovici prisustvovao obeležavanju kraja godine, u okviru čega je ambasador Rusije Aleksanadar Čepurin uručio cisternu nafte toj jedinici koju je donirao Lukoil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track