Novak lako i ubedljivo savladao Devildera
Foto: BETA

majstor na delu

Novak lako i ubedljivo savladao Devildera

Tenis -
Posle 1 sata i 44 minuta atraktine igre Nole je pobedio s 3:0 (6:2, 6:1, 6:2) i u nastavku turnira očekujee gaa meč protiv Andreasa Sepija
1 / 4 Foto: REUTERS

Najbolji igrač sveta Novak Đoković bez mnogo muke izborio je pobedu u treće kolu Rolan Garosa savladavši Francuza, Nikolasa Devildera 286. igrača sveta. Posle 1 sata i 44 minuta atraktine igre Nole je pobedio s 3:0 (6:2, 6:1, 6:2) i u nastavku turnira očekuje ga meč protiv Andreasa Sepija

Đoković je do trijumfa protiv domaćeg tenisera, koji je u glavni žreb došao iz kvalifikacija, a u prvom kolu pobedio Filipa Krajinovića, došao posle sat i 44 minuta igre.

Meč je trebalo da počne oko 17 časova, ali se duel Švajcaraca Stanislasa Vavrinke i Francuza Žila Simona odužio, pa je Đoković u večerenjem terminu izašao na teren. Ipak to nije smetalo Novaku, igrao je veoma sigurno, često je skraćivao poene i izlazio na mrežu, želeći da što pre okonča duel. I to mu je u potpunosti uspelo.

Đoković će u osmini finala igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je bio bolji od Španca Fernanda Verdaska sa 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 6:2. Novak protiv Italijana ima sedam pobeda iz isto toliko susreta, a poslednji put srpski teniser slavio je na Mastersu u Monte Karlu sa 6:1, 6:4.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track