NOVI BEOGRAD: Automobil uleteo na autobusko stajalište, 5 povređeno
Foto: Aleksandar Jovanović

Karambol Udes u Bulevaru Mihaila Pupina

NOVI BEOGRAD: Automobil uleteo na autobusko stajalište, 5 povređeno

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo oko 16.13 časova kada je taksista hteo da se ubaci između parkiranog "stila" i novog fijata koji se kretao srednjom trakom
1 / 11 Foto: Aleksandar Jovanović

BEOGRAD - Samo pukom srećom izbegnuta tragedija!Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Bulevaru Mihaila Pupina, kad je „fijat stilo“ od siline udarca izleteo na autobusku stanicu u blizini Tržnog centra „Ušće“.Prema rečima očevidaca, „stilo“ je stajao pored autobuske stanice u žutoj traci sa sva četiri upaljena žmigavca.- Iznenada, pojavilo se taksi vozilo koje se kretalo velikom brzinom. Taksista je hteo da se ubaci između parkiranog „stila“ i još jednog automobila koji se kretao srednjom trakom. Zbog velike brzine nije uspeo da izvede manevar, već se sudario s tim drugim autom, a zatim zakucao u „fijat stilo“ - kaže jedan od svedoka.Drugi svedok je rekao da se „fijat stilo“ od siline udarca okrenuo za 180 stepeni i odleteo pravo na autobusku stanicu, na kojoj je bilo najmanje 20 ljudi!- Srećom, većina putnika je shvatila da će doći do sudara, pa su počeli da beže pre karambola. Ipak, nekoliko je povređeno, što se može videti i po tragovima krvi na stanici i oko nje - naveo je svedok.Pojedini svedoci imaju drugačiju verziju događaja.- „Stilo“ se kretao žutom trakom, a taksistu su dve devojke pokušale da zaustave, pa je on iz srednje trake naglo skrenuo i udario u zadnji deo „fijata“, koji je od siline udarca izleteo na stanicu - ispričali su očevici.(M. D.)

Povređeni u Urgentnom centru

Kako saznajemo u Hitnoj pomoći pet osoba je teže i lakše povređeno u udesu u Bulevaru Mihaila Pupina.- Dve muške osobe, od kojih je i vozač "fijat stila" imaju povrede glave. Ostali povređeni su zadobili povrede nogu. Svi su prevezeni u Urgentni centar - rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track