Novi broj Story je u prodaji! Nataša Bekvalac: Konačan kraj ljubavi!
Foto: Story

Od petka na trafikama

Novi broj Story je u prodaji! Nataša Bekvalac: Konačan kraj ljubavi!

Stars -
Prve fotografije Nataše Bekvalac posle raskida veridbe i više detalja o krahu ljubavi sa Vladimirom Vuksanovićem možete naći u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 21. februara. 2014. godine

Kakav god potez da povuče u privatnom i poslovnom životu, nežna plavuša koja je pre skoro deceniju i po osvojila srca publike u regionu, ne silazi sa svog trona zagonetne svetice po kojem se izdvaja u odnosu na celu estradu.

Njeno zvučno ime i prezime sa sobom nose razne epitete, ali svako ko ju je makar iole upoznao, stekao je utisak da je sačuvala svoj identitet bez obzira na slavu koja u šou-biznisu lako potamni. U njena četiri zida stižu samo oni koji pošteno zasluže pevačicino poverenje, što sa sobom ne vuče potrebu da se ikome pravda za svoje reči i dela.

U poslu, ljubavi i prijateljstvu nije lakoma, nema udvorički mentalitet, nikada nije povodljiva ili neodlučna i u najkraćem - Nataša Bekvalac (33) odlično zna šta želi u životu.

Zato je njen nedavni status na društvenoj mreži Instagram koji je glasio Ništa od venčanja, doslovce značio upravo to - neće se udati za svog doskorašnjeg verenika, manekena Vladimira Vuksanovića (26) koji ju je zaprosio 25. septembra prošle godine, na njen 33. rođendan.

Par je, naime, odmah po povratku sa romantičnog odmora na Tajlandu, na koji su otišli u januaru, okončao vezu. Bez teških reči, a kako sada stvari stoje i bez prostora za pomirenje, srpska živa replika najpoznatije svetske lutke, kako je često u medijima nazivaju, raskinula je svoju višegodišnju vezu. Više nema mesta ni za komentare dušebrižnika koji tvrde da panonska barbika svako malo menja emotivni status zato što je ona napokon rešila da se okrene novom životnom poglavlju.

Prve fotografije Nataše Bekvalac posle raskida veridbe i više detalja o krahu ljubavi sa Vladimirom Vuksanovićem možete naći u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 21. februara. 2014. godine.

Pored toga, u jeku nagađanja u vezi s tim koliko je miliona zaradila prodajom pedeset i jedan odsto muzičke Grand produkcije, folk diva Lepa Brena za novi Story objašnjava zašto joj smetaju glasine, otkriva kako zbog stečenog bogatstva nije menjala svoj odnos prema ljudima, već su pojedinci bili drugačiji prema njoj i kaže da sinove uči skromnosti.

Zvonko Marković otkriva zbog čega je rešio da počne da se bavi politikom i govori o velikim promenama u svom životu.

Leontina Vukomanović iznosi utiske sa odmora koji je sa kćerkom Lucijom provela u Budimpešti.

Naš najbolji plivač svih vremena, Milorad Čavić, priča zbog čega ga je rad sa decom naveo na razmišljanje o tome da i sam zasnuje porodicu, priznaje kako se u toku karijere i po njenom završetku borio sa depresijom.

U novom broju magazina Story možete pročitati još o novostima u životu Nikole Simića, Marije Veljković, Paris Hilton, Jeleni Tomašević-Bosiljčić i Ivanu Bosiljčiću, Draganu Iliću...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track