UBISTVO BOKSERA: Obarač povukla supruga!

Smrt u Veterniku

UBISTVO BOKSERA: Obarač povukla supruga!

Crna Hronika -
Sumnja je odmah usmerena ka njima jer je policiji neverovatno zvučala priča da je supruga dva dana provela u istoj kući, a da nije proveravala gde joj je suprug

NOVI SAD: Novosadska policija uhapsila je danas Ivanu Bokan (39) i Milan Bokana (78) zbog ubistva Branka Bokana (50). Pretpostavlja se da su do ubistva doveli poremećeni porodični odnosi.

Milan i Ivana su otac i supruga nekadašnjeg boksera. Bokan je ubijen, najverovatnije, dva dana pre nego što je nađen i ubica mu je pucao tik iznad levog oka, saznaje Kurir.

Policija je tokom istrage obavila nekoliko razgovora koje su dovele do rasvetljavanja ovog zločina, a pre hapšenja pod lupom policajaca bili su Ivana Bokan, supruga ubijenog i Milna Bokan otac boksera. Policija je povreravala kako je moguće da ni Brankova supruga, kao ni njegov otac, nisu primetili da je ubijen pre nekoliko dana.

Kako pričaju Veterničani, Ivana i Milan su živeli u strahu od Branka, koji je bio preke naravi. Navodno, oboje su trpeli i verbalnu i fizičku torturu, ali nisu smeli nikome da se povere.

Šta je tačno bio okidač koji je naveo ovo dvoje ljudi na ubistvo, još se utvrđuje. Ivana i Milan proveli su u nedelju gotovo ceo dan u policiji, svedočili su i na poligrafu, a dan kasnije su i uhapšeni.

Sumnja je odmah usmerena ka njima jer je policiji neverovatno zvučala priča da je supruga dva dana provela u istoj kući, a da nije proveravala gde joj je suprug.

Pretpostavlja se da je obarač povukla žena, a uloga oca se još istražuje

Podsetimo, Brankovo telo pronašao je u njegovoj kući u Leptirovoj broj 60 njegov otac Milan, koji je, kako je rekao, došao da ga obiđe.

Branko Bokan ima debeli policijski dosije. On je 2008. godine bio osuđen na pet godina zatvora zbog ilegalnog posedovanja oružja, izazivanja opšte opasnosti i ubistva u pokušaju.

"On je godinu dana ranije hicima iz pištolja ranio Petra Divljakovića (36), zvanog Pera Divljak, ispred novosadskog kafića „Dačmen“ na novosadskom Bulevaru oslobođenja", navodi naš sagovornik i dodaje da je Bokan javnosti poznat zbog pokušaja iznude nepostojećeg duga od Mileta Jerkovića, poznatog biznismena i svedoka u postupku protiv grupe Darka Šarića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track