BAHATO: Dušan Elezović slupao 4 auta na parkingu!

Funkcioner demokrata napravio karambol

BAHATO: Dušan Elezović slupao 4 auta na parkingu!

Crna Hronika -
Predsednik IO DS nije poštovao saobraćajne propise, pa je iz sve snage udario u nekoliko vozila na parkingu i skroz ih uništio
1 / 9

NOVI SAD - Samo političar može da napravi takvu saobraćajku.Dušan Elezović, predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke, u ponedeljak je na parkingu bukvalno uništio tri automobila, samo zato što ga je mrzelo da poštuje saobraćajne propise!Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 10 časova ujutru, u Ulici Novosadskog sajma, na parkingu kod kafića Novaka Đokovića u Novom Sadu.Kako je za Kurir ispričao jedan od očevidaca, incident je izazvao Elezović, koji je vozio u suprotnom smeru, ne poštujući pravilo kružnog toka.Kružni tok- Prizor je bio užasan! Ovde je napravljen kružni tok, brzina je ograničena na 30 kilometara na čas i vozi se ukrug da bi se izašlo s parkinga. Međutim, gospodin Elezović išao je u suprotnom smeru. Zamislite kojom je brzinom išao kad je tri automobila silovito uništio - rekao nam je jedan od očevidaca.Elezovićeva priča, međutim, zvuči malo drugačije.Priznanje- Kriv sam, priznajem. Hteo sam da izađem s parkinga, ali se odjednom ispred mene stvorio automobil, koji je vozila neka žena. Kako bih nju izbegao, „pokupio“sam ova tri automobila. Materijalna šteta je velika, ali to nema veze, važno je da niko nije povređen. Dogovorio sam se s vlasnicima oštećenih kola da im nadoknadim štetu - rekao je za Kurir Dušan Elezović.Njegovo ime u poslednje vreme pominjalo se u vezi s mahinacijama s kreditima Razvojne banke Vojvodine. Kako je Kurir u više navrata objavljivao, svi dokazi ukazuju na to da je upravo Elezović odgovoran za dodelu kredita Demokratskoj stranci, ali i nekim privatnim firmama, zbog čega je banka pretrpela štetu od nekoliko desetina miliona evra.(S. S.)

Elezoviću godinu dana zatvora? U Policijskoj upravi Novi Sad kažu da će protiv Elezovića će biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja, kao i zbog toga što je pričinjena velika materijalna šteta. Za to delo predviđena je kazna zatvora od godinu dana. U policiji navode da je urađen alko-test i da Elezović nije bio pod dejstvom alkohola.

http://www.youtube.com/watch?v=Uxx1pc8ZzBQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track