NOVI SAD: Uhapšeni osumnjičeni za prodaju kokaina
Foto: Tanjug

NOVI SAD: Uhapšeni osumnjičeni za prodaju kokaina

Crna Hronika -
Policija uhapsila L.V. (31) iz Novog Sada i Z.R. (26) iz Rume, zbog sumnje da su prodavali kokain, a dan ranije uhapšen je i Novosađanin V.A. (26) koji se tereti za isto krivično delo

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija uhapsila je dve osobe za koje se osnovano sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavila prodajom kokaina na teritoriji Novog Sada i Rume, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je policija juče uhapsila L.V. (31) iz Novog Sada i Z.R. (26) iz Rume, zbog sumnje da su prodavali kokain, a da je dan ranije uhapšen i Novosađanin V.A. (26) koji se tereti za isto krivično delo.

Tokom hapšenja L.V. je pokušao kolima da pobegne od policije, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Pretresom stana u Rumi, koji Z.R. koristi, kako navodi policija, pronađen je kilogram supstance, za koju se osnovano sumnja da je kokain, hidraulična dizalica za presovanje droge, različiti predmeti, namenjeni pakovanju i prodaji narkotika, digitalna vagica za precizno merenje i novac u domaćoj i stranoj valuti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslušanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track