(VIDEO) NOVI SEKS SKANDAL HRVATA: Rakitić izveo striptiz pred kamerama
Foto: Reuters

Vole da ih vide gole

(VIDEO) NOVI SEKS SKANDAL HRVATA: Rakitić izveo striptiz pred kamerama

Brazil 2014 -
Reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić i njegov, sada već bivši, saigrač iz Sevilje Stefan Mbija razmenili su šortseve i to pred kamerama, pa su ostali samo u gaćicama

Ljutili su se reprezentativci Hrvatske na svoje medije kada su ih pre nekoliko dana uhvatili kako se gologuzi brčkaju u hotelskom bazenu.

To ih nije puno poremetilo da protiv Kameruna ostvare najubedljiviji trijumf a posle meča u Amazoniji viđena je neobična scena.

Reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić i njegov, sada već bivši, saigrač iz Sevilje Stefan Mbija razmenili su šortseve i to pred kamerama, pa su ostali samo u gaćicama. Rakitić će naredne sezone igrati u Barseloni, dok se Kamerunac seli u Kvins Park Rendžers.

Hrvatski fudbaleri su uveli svojevrsnu "omertu" prema svojim medijima, a zakon ćutanja nisu prekršili ni posle duela odigranog u Manausu. Da li će ovaj potez Rakitića promeniti nešto ostaje da se vidi.

Izabranike Nike Kovača očekuje meč odluke protiv Meksika. Kako bi prošli u naredni krug potrebna im je bilo kakva pobeda, dok remi ili poraz znače i povratak kući.

http://www.youtube.com/watch?v=07zP82ezepY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja