NS: Čanka pred lice pravde

NS: Čanka pred lice pravde

Politika -
Nova Srbija traži hitnu reakciju istražnih organa da batinaše Pavla Lešanovića, Nenada Čanka i njegove telohranitelje, izvede pred lice pravde

BEOGRAD - Nova Srbija saopštila je večeras da je šokirana činom brutalnog prebijanja Pavla Lešanovića u Novom Sadu, u kojem su učestvovali Nenad Čanak i njegovi telohranitelji. U saopštenju se navodi da je još šokantnija činjenica da taj događaj nije udarna vest u medijima koje i dalje kontroliše Demokratska stranka, a da je udarac Velimira Ilića u fasciklu novinara Vladimira Ješića bila decenijska vest u svim medijima, sa ciljem da se njemu i stranci smanji rejting.

"Nova Srbija traži hitnu reakciju istražnih organa da batinaše Pavla Lešanovića, Nenada Čanka i njegove telohranitelje, izvede pred lice pravde", navodi se u saopštenju. Nova Srbija zahteva i da mediji objektivno i odgovorno obaveste javnost o ovom događaju i postavlja pitanje da li će Viši sud u Novom Sadu procesuirati ovaj slučaj i doneti presudu da i Nenad Čanak plati odštetu od 1.380.000 dinara, kao i Velimir Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja