OBAVEŠTENJE ZA OBRENOVAČKE ŠKOLARCE: Javite se ovim školama!

Poplave

OBAVEŠTENJE ZA OBRENOVAČKE ŠKOLARCE: Javite se ovim školama!

Beograd -
Učenici obrenovačke Gimnazije, Tehničke škole i Poljoprivredno hemijske škole se trebaju javiti ukoliko su u mogućnosti u ponedeljak, 26. maja u 13.00 časova

BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pozvalo je učenike tri srednje škole iz Obrenovca – Tehničke škole, Gimnazije i Poljoprivredno-hemijske škole, da se u ponedeljak, 26. maja u 13.00 časova, ukoliko su u mogućnosti, jave na izmeštene lokacije ovih škola.

Učenici Tehničke škole iz Obrenovca treba da dođu u Tehničku školu u Železniku (Ulica Jugoslovenska 4, telefon 011/ 6572 -175).

Učenici Gimnazije iz Obrenovca treba da se jave u Školu za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju, na opštini Savski venac (Ulica Miloša Pocerca 2, telefon 011/ 3620 -743).

Učenici Poljoprivredno-hemijske škole iz Obrenovca, obrazovnih profila poljoprivredni tehničar, veterinarski tehničar, poljoprivredni proizvođač, cvećar – vrtlar i tehničar hortikulture, treba da dođu u Školu za osnovno isrednje obrazovanje sa domom „Sveti Sava“ u Umci (Ulica Milije Stanojlovića 30, telefon: 011/8026-856).

Učenici Poljoprivredno-hemijske škole iz Obrenovca obrazovnih profila pekar, mesar, tehničar za zaštitu životne sredine i tehničar za industrijsku farmaceutsku tehnologiju, treba da se jave u Hemijsko-prehrambenotehnološku školu na Banovom brdu (Ulica Lješka 82, telefon 011/ 3559- 664).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track