OBRT: Cmiljanić priznao da je pucao u Vanili
Foto: Nemanja Pančić

Novi detalji istrage o ubistvu Tamare Radulović

OBRT: Cmiljanić priznao da je pucao u Vanili

Crna Hronika -
Dosad se verovalo da je kobni hitac ispalio Filip Vilotijević, ali je njegov drug priznao da je on pucao plašeći se za život

BEOGRAD - Došao da čestita prijatelju dete, a ubio mu sestru!Vukašin Cmiljanić (20), koji se sumnjiči da je s Filipom Vilotijevićem (25) učestvovao u pucnjavi u kojoj je 12. maja u klubu „Vanila“ ubijena Tamara Radulović (29), priznao je juče na saslušanju u Višem sudu u Beogradu da je on ispalio smrtonosni hitac, iako se dosad verovalo da je to učinio Vilotijević.- Pucao sam u pod, nisam hteo nikoga da ubijem - ponavljao je juče Cmiljanić na prvom saslušanju posle hapšenja.Pištolj bio na poduOn je detaljno objasnio šta se dogodilo kobne noći.- Naš prijatelj Nemanja Jovšić dobio je dete. Došao sam s Vilotijevićem, čestitali smo Nemanji, poklonili mu piće i tradicionalno pocepali majicu, kad je iznenada iz jednog separea iskočilo četvoro ili petoro momaka. Nasrnuli su na mene i počeli da me tuku. Tada sam video pištolj na podu - ispričao je navodno Cmiljanić.Nesrećna devojka, podsetimo, bila je sestra slavljenika Jovšića i nastradala je kad ju je, usred opšte tuče, zalutali metak pogodio u stomak.- Pao sam, a oni su me šutirali. Video sam na zemlji nečiji pištolj, koji je ispao, u strahu sam ga uzeo i, uplašen za svoj život, ispalio dva hica u pod. Hteo sam samo da ih uplašim - ispričao je navodno Cmiljanić na saslušanju.Saznao iz medijaOsumnjičeni je ispričao da je tek iz medija saznao da je Tamara ubijena.- Čuo sam vrisku, svi su se razbežali, ali nisam znao šta se dogodilo. Da mogu, vratio bih vreme, dao bih svoj život za život te nedužne devojke. Nije zaslužila ovo! Teško mi je zbog nje. Siguran sam da će me celog života pratiti ono što se te noći dogodilo - ispričao je Cmiljanić.(J. S.)

Pucao... Vukašin Cmiljanić; Žrtva... Tamara Radulović
Pucao... Vukašin Cmiljanić; Žrtva... Tamara Radulović

Vilotijević: Ne znam ko je pucaoPrvi put otkako su dvojica osumnjičenih u julu uhapšena na administrativnom prelazu Merdare, iskaz je juče dao i osumnjičeni Filip Vilotijević. On je potvrdio da su te noći došli u klub kako bi Jovšiću čestitali rođenje deteta, kao i da je odmah po ulasku Cmiljanića napala grupa mladića.- Čuo sam dva pucnja, ali ne znam ko je ispalio metke - rekao je Vilotijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track