OBRUKAO SRBIJU: Gradonačelnik Vranja u Rusiji ukrao konjak!

Sramota zbog 30 evra

OBRUKAO SRBIJU: Gradonačelnik Vranja u Rusiji ukrao konjak!

Društvo -
Zoran Antić zdipio konjak sa svečanog prijema, ali mu je flaša iskliznula ispod sakoa i razbila se u paramparčad

SANKT PETERBURG - Leva ruka, desni džep.Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa svečanog prijema u pozorištu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije, ukrao je flašu ruskog konjaka i pokušao da je odnese u hotel. Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, kome je prilikom silaska sa stepeništa flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad!Dok su ostali članovi srpske delegacije šokirano gledali u svoja odela uflekana od konjaka i pokušavali da izbegnu parčiće stakla, Antić je nonšalantno išetao iz teatra, kao da se ništa nije dogodilo.- Svi smo videli šta je uradio i ostali smo bez teksta, jer nas je bilo sramota što je predsednik jedne opštine ukrao flašu koja u prodavnici košta samo 1.200 rubalja, odnosno 30 evra - kaže jedan član delegacije.Uviđavni domaćini pravili su se da se ništa nije dogodilo i samo su počistili ostatke od flaše.Za ovaj incident Dragan Marković Palma, vođa srpske privredno-političke delegacije, koji je učinio sve da privuče ruske investitore u Srbiju i ugovorio izgradnju fabrike, saznao je tek kada je stigao u hotel i vidno uzrujan pozvao najbliže saradnike na stranu.- Rekao je da je to nedopustivo i da nije smelo da se desi, jer je delegacija došla da dovede privrednike u Srbiju, a ne da nas sramoti po Rusiji - navodi naš izvor.Inače, banket i predstava u Pozorištu satire za goste iz Srbije organizovao je domaćin Vladimir Slovohokov, vlasnik brojnih kompanija i pomenutog teatra, koji će izgraditi fabriku kartona i kartonske ambalaže u Jagodini.Osim Markovića, banketu su prisustvovali Aleksandar Antić, predsednik Skupštine Beograda, ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić sa svojim saradnicima i oko sto privrednika iz Srbije.- Ambasador je napustio banket 15 minuta pre nemilog događaja - navodi naš izvor.Da je Antić brzo zaboravio incident, svedoči njegovo ponašanje jutro nakon događaja, kada je bio ubedljivo najveseliji u delegaciji i ženama iz delegacije pomagao da kofere odnesu od lifta do recepcije.- Moguće je da je to radio baš da bi ispeglao događaj iz teatra - komentariše naš sagovornik iz delegacije.

Palma u Sankt Peterburg vodio delegaciju od 100 ljudi, među kojima je bio i Zoran Antić, koji je osramotio Srbiju
Palma u Sankt Peterburg vodio delegaciju od 100 ljudi, među kojima je bio i Zoran Antić, koji je osramotio Srbiju

Antić: To je čista zaje.ancija- To je čista glupost i zajebancija koja nije tačna. To je totalno bezveze priča. Nikad to ne bih uradio. I ne znam ko je tako nešto mogao da kaže - kazao je za Kurir Antić.

Utajio porez od 100. 000 evraFebruara prošle godine Zoran Antić, predsednik GO SPS i rukovodeći Sportskim savezom u Vranju, utajio je porez u iznosu od oko 100.000 evra, a zaprećena kazna za ovo delo je od dve do deset godina. Prema izvorima iz policije, istraga je po nalogu tužilaštva trajala skoro godinu i po, bilo je pritisaka na policijske inspektore i nekoliko puta odlagano je podnošenje prijave, ali na kraju, krivična prijava ipak podneta.

Dva puta mu zapalili kolaZoran Antić široj javnosti postao je poznat po tome što mu je zapaljen automobil, kao i automobil njegovog oca.- Juna 2011. zapaljen je moj automobil, a dva puta zapaljen je „jugo 55“, koji je moj otac kupio na kredit - izjavio je svojevremeno Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track