OD DENSERA DO KONOBARA: Đole Đogani našao novi posao Gagiju!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ne stidi se

OD DENSERA DO KONOBARA: Đole Đogani našao novi posao Gagiju!

Stars -
Iako bi mnoge njegove kolege "pucao" kompleks kad bi se našli u situaciji da moraju da rade neki sasvim običan posao, to nije slučaj sa poznatim denserom

Denser Gagi Đogani rešio je da zbog finansijske situacije u kojoj se nalazi promeni posao, pa će tako uskoro početi da radi kao konobar.

"Jednostavno, došla je finansijska kriza, takav je period, i nisam u situaciji baš mnogo da biram. Đole mi je našao posao, tako da idem u konobare. U stvari još sam u pregovorima, nije ništa sigurno, ali je vrlo moguće. Idem sutra na razgovor, pa ću videti šta će biti. Poznato je mesto u pitanju, ali ne želim još da govorim gde, dok ne budem siguran. Ali saznaćete. Javiću vam, ako sam prošao", podelio je denser novosti sa nama, i objasnio:

"Rekao je meni Đole odmah o čemu se radi, i pitao me, da li imam kompleks u vezi sa tim. Ja sam rekao - pa nemam. Šta sad!? I u Holivudu su mnogi počinjali sa konobarskim poslom, šta će meni da fali... Neće to biti trajno. To će biti moj posao dok ne izbacim neki hit koji će biti bum, i u međuvremenu radim na pesmi", kaže Gagi.

I dok se neke njegove kolege, kriju iza onoga što su nekada bili, glume velike zvezde, i trude se da se ne vidi koliko zapravo nemaju, Gagi je prema sebi potpuno iskren.

"Pa ja mislim da je bolje da se radi nešto, nego da se ne radi ništa. Uostalom, mora i ta alimentacija da se plati", zaključio je uz osmeh Gagi, a mi kažemo: samo napred!

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track