ODAKLE PARE: Direktorka iz SPS nosi pištolj, ima jahtu i skupe limuzine!
Foto: Marina Lopičić

Evidencija Poreske uprave potvrdila glasine o mladoj socijalistkinji

ODAKLE PARE: Direktorka iz SPS nosi pištolj, ima jahtu i skupe limuzine!

Politika -
Ivana Petrović (32), direktorka marketinga u „Dunav osiguranju“, nosi pištolj, ima više automobila i jahti i vlasnica je firme. Na svoj Fejsbuk profil okačila fotografije u skupocenom automobilu, u kojem je pozirala s prijateljicom i malom pudlom

BEOGRAD - Budi tih i nosi pištolj sa sobom.Ivana Petrović (32), funkcionerka SPS i odskora direktorka marketinga u „Dunav osiguranju“, nosi oružje, otkriva Kurir. Osim zabrinjavajuće ljubavi prema pištoljima, ona je izgleda otkrila posebnu ekonomsku formulu za bogaćenje pošto je već i vlasnica firme, ali i nekoliko vozila i plovila.- Uvidom u evidenciju Poreske uprave utvrđeno je da je imenovana obveznik poreza na registrovano oružje, poreza na prenos apsolutnih prava na polovnim motornim vozilima i plovnim objektima i poreza i doprinosa od obavljanja samostalne delatnosti - navedeno je u dokumentu Poreske uprave u koji je Kurir imao uvid.Sajt trojka.rs objavio je da, prema podacima iz banke, Ivana Petrović nije opterećena kreditom ni po kom osnovu, a dozvoljeni minus koji koristi iznosi 130.000 dinara. Petrovićeva je 2008. godine kupila stan od 71 kvadrat na Novom Beogradu za 110.000 evra u kešu.Kako je uspela da stekne sve to sa tako malo godina juče nismo uspeli to od nje da saznamo.- Ne mogu da vam pomognem. Pošaljite poruku s pitanjima. Poziv je prosleđen, ona očigledno ne može da se javi. Nije trenutno u Beogradu, ali čim vidi vaš SMS, odgovoriće - rekao je izvesni Saša, koji se javio na njen broj telefona.Pitanja Ivani su prosleđena, ali nije na njih odgovorila. Izvori Kurira iz vrha SPS kažu da je poznata po bahatom ponašanju, pa navode primer da je na svoj Fejsbuk profil okačila fotografije u skupocenom automobilu, u kojem je pozirala s prijateljicom i malom belom pudlom.

Od diplomiranog sociologa do savetnika u VladiIvana Petrović je po obrazovanju sociolog. Radila je kao savetnik za medije i odnose s javnošću u SPS, član je Predsedništva Foruma žena SPS i bila je PR menadžer u kabinetu ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića.U martu 2009. godine počinje da vodi Službu za odnose s javnošću i marketing Javnog preduzeća „Srbijagas“, a odnedavno je direktor marketinga u „Dunav osiguranju“.

Pitanja za Ivanu Petrović- Koje tačno oružje imate i otkad?- Šta će vam oružje?- Jeste li ga kupili, koliko ste ga platili? Ako je poklon, od koga ste ga dobili?- Koja sve motorna vozila imate?- Koje plovne objekte imate?- Koliko svaki od tih motornih vozila i plovnih objekata košta?- Odakle vam toliko novca?- Kako ste ga zaradili?- Koju samostalnu delatnost imate i otkad je vodite, čime se to bavi vaša firma?- Koliki porez na sve ovo plaćate?

 Crno na belo...Poreska uprava potvrdila Ivanino bogatstvo
Crno na belo...Poreska uprava potvrdila Ivanino bogatstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track