ODBEGLA MLADA: Sve Stanijine veridbe i udaje

Farma 4

ODBEGLA MLADA: Sve Stanijine veridbe i udaje

Stars -
U maju 2011. verila se prvi put za tadašnjeg dečka Rusa Vladimira Ukraintskog, potom se verila sa Gojkom Kačarom i Ivanom Dodikom

Stanija Dobrojević, učasnica Farme i starleta, ima 28 godina, jedan brak, dve veridbe i treću lažnu. Prvi put se verila u maju 2011. godine, a poslednja, lažna, objavljena je na njenom lažnom profilu.

U maju 2011. verila se prvi put za tadašnjeg dečka Rusa Vladimira Ukraintskog. Klekavši na kolena ispred kasina u Las Vegasu, Vladimir je izvadio je prsten. U septembru iste godine udala se za njega u Las Vegasu, ali ga je, kao u filmu "Odbegla mlada", ostavila.

Čim je došla u Srbiju, skinula je prsten da bi na ruku stavila drugi. Ovog puta prsten fudbalera Gojka Kačara s kojim se zabavljala pre par godina. Kako su pisali pojedini mediji, par se sreo u Lazinom salašu nadomak Novog Sada i obnovio romansu, nakon čega je usledila tajna veridba.

Utehu joj je zatim pružio sin Milorada Dodika, Igor, s kojim se, takođe, tajno verila. U miru i tišini su se rastali posle mesec, a u javnosti o tome nisu govorili.

Stanija je ulaskom na imanje u Lisoviće u rijaliti šou Farma upoznala manekena Filipa Panajotovića i ubrzo su započeli ljubavnu romansu. Starleta je najavila da će se udati za Filipa za godinu dana, a onda je na lažnom Fejsbuk profilu objavljeno i da su vereni. Par je odmah demantovao, a maneken je obećao da će to biti najromantičnija veridba kada se desi.

"Još uvek je rano za veridbu. Tek smo izašli sa Farme i otpočeli zajednički život pre dve nedelje. Nećemo žuriti sa takvim stvarima, mada, da se ja pitam, već bi bili vereni", rekao je Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track