JAVIO SE ODBEGLI FIDO: Saša, prijatelju, izvini!
Foto: Sasa Pavlic

Branko Filipović poslao pismo kumu koga je ranio

JAVIO SE ODBEGLI FIDO: Saša, prijatelju, izvini!

Crna Hronika -
Branko Filipović preko advokata poslao pismo u kojem se izvinjava predsedniku KK Partizan Predragu Daniloviću, njegovoj porodici i javnosti

BEOGRAD - Policija ga traži, a on piše pisma.- Želim da se izvinim Saši i njegovoj porodici zbog svega što se desilo te noći i stanja u kojem se on trenutno nalazi. Spreman sam da odgovaram za sve što se utvrdi da sam uradio, ali mislim da u ovakvim uslovima ne bih imao fer suđenje. Znam da je njegovoj supruzi i deci u ovoj situaciji najteže i želim mu što skoriji oporavak.Žalim zbog svegaOvim rečima obratio se javnosti, ali i Predragu Daniloviću i njegovoj porodici, Branko Filipović, za kojim policija traga zbog sumnje da je u petak uveče u svom restoranu „Kafanica“ na Košutnjaku teško povredio predsednika KK Partizan. Filipović je u pismu, koje je juče poslao svom advokatu Jugoslavu Tintoru, naveo da mu je žao zbog svega što se dogodilo.- Hteo bih da se obratim javnosti zbog toga što je veliki pritisak medija stvorio atmosferu koju su neki iskoristili da blate ime čoveka kojeg iskreno poštujem i koji mi je u životu mnogo puta nesebično pomogao. Smatram da on ovako nešto svakako ničim nije zaslužio - napisao je Branko Filipović i naveo događaj ne želi da komentariše.Policija je, prema nezvaničnim informacijama, raspisala potragu za Filipovićem jer se posle incidenta nije odazvao pozivu policije na saslušanje. Navodno, on se u subotu, posle krvavog obračuna, javio policiji i obećao da će doći da da izjavu, ali pošto se nije pojavio, za njim je raspisana potraga.S Ružićem o derbijuPredrag Danilović se posle ranjavanja još nalazi u Urgentnom centru. Od izvora Kurira saznajemo da se dobro oseća i raspoloženo prima prijatelje i članove porodice, koji mu neprestano dolaze u posetu.- Danilovića je juče, između ostalih, posetio i Branko Ružić, šef poslaničke grupe SPS. Danilović se sve vreme smeje i šali na svoj račun. Čak je s Ružićem zadovoljno komentarisao subotnji fudbalski derbi, u kojem je Partizan pobedio. On je optimista i vrlo je raspoložen - kaže naš izvor iz Urgentnog centra.

Sročio... Pismo izvinjenja koje je Filipović uputio srpskoj javnosti
Sročio... Pismo izvinjenja koje je Filipović uputio srpskoj javnosti

Obezbeđenje ispred sobeIspred Danilovićeve sobe na odeljenju hirurgije i dalje stoji obezbeđenje Kliničkog centra Srbije.- Oni dežuraju da ne bi došlo do nepredviđenih situacija, da mu neko od obožavalaca ili od ljudi koji ga ne vole ne upadne u sobu. Inače, nema nikakav poseban tretman u Urgentnom centru. Nalazi se u dvokrevetnoj sobi s cimerom i s njim se postupa kao i sa svim drugim pacijentima - kaže naš izvor.

Hapšen u MajamijuBranku Filipoviću zvanom Fido ovo nije prvi sukob sa zakonom, ali manje je poznato da je hapšen i u SAD. Filipović je 30. marta prošle godine uhapšen u Majamiju na Floridi zbog pijanstva, a na teret mu se stavljalo i opiranje hapšenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track