ODBOJKAŠICE SRBIJE: Tri pobede do još jednog zlata
Foto: Beta

EP: Danas u četvrtfinalu

ODBOJKAŠICE SRBIJE: Tri pobede do još jednog zlata

Ostali sportovi -
Ispostavilo se da je poraz od Bugarske, koja je ispala, samo bio kiks. Najvažnija stvar su dva dana pauze i što smo imale dovoljno vremena za oporavak - rekla je Ognjenovićeva

Idemo, devojke!Najbolje odbojkašice Srbije, aktuelne prvakinje Evrope, večeras (20.30) u četvrtfinalu Evropskog prvenstva nastavljaju borbu za odbranu titule. Srpske odbojkašice odmeriće snage sa Italijom, koja je savladala Poljsku sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:13)

Naše reprezentativke grupni deo takmičenja završile su u Šverinu kao prve u grupi D, pa su se u ponedeljak preselile u Cirih, gde ih očekuje borba za ulazak među četiri najbolje evropske ekipe.Kapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović izjavila je da je jedini poraz koji su doživele naše devojke (u meču s Bugarskom) bio samo greška i da je veoma važno to što su za današnji meč imale dva dana odmora.- Ispostavilo se da je poraz od Bugarske, koja je ispala, samo bio kiks. Najvažnija stvar su dva dana pauze i što smo imale dovoljno vremena za oporavak - rekla je Ognjenovićeva.(A. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track