Odrasli, ugledajte se na njih

Ovo su Kurirovi pobednici

Odrasli, ugledajte se na njih

Društvo -
Maksim, Blagoje, Tijana, Jasmina i Matija, pobednici konkursa „Mi mali kažemo vama velikima“, posetili našu redakciju i poručili: Snovi se ostvaruju ako u njih verujete!

BEOGRAD - Došao je i taj dan!Kurir je juče ugostio petoro mališana - pobednike nagradnog konkursa „Mi mali kažemo vama velikima kakvu Srbiju želimo“, u kojem smo kao glavnu nagradu delili tri putovanja u Diznilend i dva tablet-računara.

Pesnik Ljubivoje Ršumović, književnik Uroš Petrović i pomoćnik urednika Kurira Katarina Martić imali su težak zadatak. Od oko 1.000 radova morali su da izaberu najbolje.

Maksim Vasić (7) iz Novog Sada, Blagoje Cekić (9) iz Leskovca i Tijana Jovičić (9) iz Obrenovca osvojili su put u Diznilend u Francuskoj, a Jasmina Hajtić (10) iz Surčina i Matija Marinčević (10) iz Sremčice nagrađeni su tablet-računarima.

Najmlađi pobednik Maksim Vasić, učenik prvog razreda, rekao nam je da nije očekivao nagradu, ali i da mnogo voli da čita i piše.

- Sanjao sam da sam otišao u Diznilend i eto. Dobio sam nagradu! Jako ću da nastavim da sanjam! U Diznilendu ću se slikati sa omiljenim likovima iz crtaća - otkrio nam je Maksim, koji je vegetarijanac, ide u muzičku školu i francuski jezik uči od četvrte godine.

Blagoje Cekić ide u treći razred i najviše se raduje što će videti Mikija Mausa.

- Volim da pišem, vozim bicikl i idem na bazen. Poručujem vašim čitaocima da jako nešto žele i to će i dobiti - rekao je mališan i dodao da redovno čita Kurir.- Imate mnogo slika i lepo pišete. I eto, ja sam video oglas i rešio da vam pošaljem pismo - iskren je Blagoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track