ODROBIJAO: Zvezdan Slavnić izašao iz zatvora!

Otplatio svoj dug prema državi Srbiji

ODROBIJAO: Zvezdan Slavnić izašao iz zatvora!

Crna Hronika -
Sin Zorana Moke Slavnića izdržao kaznu zbog trgovine narkoticima i od pre nekoliko dana je slobodan čovek

BEOGRAD - Otplatio dug državi!Zvezdan Slavnić (36), sin poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića, definitivno je otplatio svoj dug državi. On je odslužio i poslednja dva meseca od skoro tri godine zatvora, na koliko je bio osuđen zbog preprodaje 150 grama heroina.

Amnestiran- Zvezdan je pravosnažno osuđen na dve godine i deset meseci zatvora, ali je tokom postupka u pritvoru proveo skoro dve godine, pa je pušten na slobodu. U međuvremenu je stigao i Zakon o amnestiji i Slavniću je ostalo da odsluži više od dva meseca. On je u martu otišao u KPZ Sremska Mitrovica i sad je potpuno slobodan čovek - rekao je izvor Kurira.Osuđen zbog drogeZvezdan Slavnić uhapšen je 22. oktobra 2008. zbog sumnje da je kao pripadnik takozvane beogradsko-kruševačke grupe trgovao drogom. Zajedno s njim uhapšeno je još 18 pripadnika grupe, kojoj se na teret stavljalo da je od jula 2007. do 20. oktobra 2008. u Beogradu nabavila 7,3 kilograma heroina, 400 grama kokaina i 200 grama marihuane, i sve to prodala u Kruševcu.(Z. R. - NA. S. - J. S.)

Bio u vezi sa ksenijomZvezdan Slavnić je javnosti postao poznat u martu 1998. godine, kad je u klubu „Četiri sobe“ ubio Olivera Jovanovića. Pričalo se da je povod za ubistvo bio sukob zbog pevačice Ksenije Pajčin, s kojom je Zvezdan tada bio u vezi. On je zbog toga osuđen na devet i po godina zatvora, ali mu je kazna smanjena na osam godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track