ODRON KOD VALJEVA: Prekid saobraćaja na pruzi Beograd - Bar!
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Stoje tri putnička voza

ODRON KOD VALJEVA: Prekid saobraćaja na pruzi Beograd - Bar!

Srbija -
Odron na ovom delu barske pruge primećen je u 19.53 sati, nakon čega je saobraćaj privremeno obustavljen i odron očišćen sa pruge do 20.34

BEOGRAD - Železnički saobraćaj na barskoj pruzi u prekidu je od 19.53 sati zbog odrona između železničkih stanica Valjevo i Gradac, koji je prouzrokovao i pad napona u kontaktnoj mreži na ovoj deonici pruge Beograd-Bar, saopšteno je večeras iz "Železnica Srbije".

Železnički saobraćaj između Beograda i Bara odvijaće se pomoćnim prevoznim pravcem preko Lapova i Kraljeva, zbog čega će vozovi putovati nekoliko sati duže, saopšteno je iz "Železnica Srbije".

Razlog za promenu organizacije železničkog saobraćaja na barskoj pruzi je odron između železničkih stanica Valjevo i Gradac, koji je prouzrokovao velika oštećenja infrastrukture i pad napona u kontaktnoj mreži na ovoj deonici.

Voz koji je krenuo večeras iz Beograda za Bar i stajao u Lazarevcu zbog odrona, biće vraćen u Resnik, a zatim nastaviti putovanje ka Crnoj Gori preko Lapova i Kraljeva.

Za putnika iz vozova koji su stajali u Valjevu (Beograd-Užice) i Lastri (Prijepolje-Beograd), srpske železnice organizovale su autobuski prevoz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja