MAJI SE OGADILI MUŠKARCI: Ljubi prodavačice u usta?!

Okrenula se nežnijem polju

MAJI SE OGADILI MUŠKARCI: Ljubi prodavačice u usta?!

Stars -
Temperamentna Nišlijka ljubila je u usta prodavačicu u butiku u kojem je pazarila nekoliko haljina

Posle dva neuspešna braka i nekoliko veza koje su se završile neslavno, pevačici Maji Nikolić su se ogadili muškarci, pa je odlučila da se okrene nežnijem polu!

Temperamentna Nišlijka ljubila je u usta prodavačicu u butiku u kojem je pazarila nekoliko haljina! Maja je skratila kosu, a u butiku je bira haljine za novi spot, čije snimanje je ugovorila još dok je bila u „Velikom bratu“. Nikolićeva je najpre merkala kratku crnu haljinu i tada nam ni kraj pameti nije bilo da će njen šoping krenuti drugim tokom.

Prodavačica je počela da je ubeđuje da proba haljinu sa cvetnim motivima, u kojoj Maja može da pokaže sve atribute, a pevačica ju je iznenada obema rukama uhvatila za glavu i strasno je poljubila, nakon čega su nastavile da biraju odevne kombinacije kao da se ništa nije desilo! Uz osmeh, pevačica je probala nove modele gledajući svoj odraz u ogledalu i na kraju se odlučila za nekoliko haljina.

Nakon velikih životnih teškoća koje su je zadesile u poslednje vreme, a reč je o gubljenju starateljstva nad sinom Lazarom, smrti majke i pretnjama bivšeg verenika Alena Savića, Nikolićeva je očigledno odlučila da promeni i seksualnu orijentaciju, a mi se nadamo da će sa istim polom imati više sreće u ljubavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja