OGLAS U BIH: Ubijam za 5.000 evra?!
Foto: Glas Srpske

OGLAS U BIH: Ubijam za 5.000 evra?!

Ludi svet -
Plaćeni ubica, na sve spreman, 10.000 konvertibilnih maraka po glavi, ručni rad - ukratko je opisao uslugu koju nudi korisnik jednog oglasnika na Internetu i to svrstanu u kategoriju - umetnost

BANJALUKA - Plaćeni ubica, na sve spreman, 10.000 kovertibilnih maraka po glavi, ručni rad - ukratko je opisao uslugu koju nudi korisnik jednog oglasnika na Internetu i to svrstanu u kategoriju - umetnost.

Samo za nekoliko časova ovaj oglas imao je više od 12.000 pregleda, ali je zbog neprimerenog sadržaja skinut sa sajta.

Na slikama pored oglasa vidi se muškarac, navodno iz Viteza, koji drži pištolj u ustima. Verodostojnost navedenih informacija nije utvrđena, ali broj pregleda oglasa vrtoglavo je rastao.

"Zvalo nas je nekoliko korisnika koji su tražili da uklonimo ovaj oglas i to smo učinili. Ljudi imaju bujnu maštu i nemaju granica. Sve zloupotrebe mogu da nam se prijave, a sankcionisaćemo svakog ko vređa ili zloupotrebljava tuđe podatke. Nedavno smo uveli u sistem i verifikaciju kućne adrese, da bismo bili sigurni sa kim imamo posla", istakao je Amar, administrator ovog sajta.

Nije samo autor ovog oglasa bio sarkastičan, i oni koji su ga pročitali bili su još interesantniji, pa su mu nudili zamenu za "golf 2" ili metar hrastove daske, tražili mu da im "ubije" stoku umesto njih, ili da ih reši tašte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track