OJADIO BANKU: Đilas digao četiri miliona evra u kešu!

Ko to laže da se u Srbiji loše živi

OJADIO BANKU: Đilas digao četiri miliona evra u kešu!

Politika -
Ispraznio im kasu - Gradonačelnik Beograda i lider Demokratske stranke nije želeo da otkrije za šta mu je potreban toliki novac

BEOGRAD - Keš, kolica i šmekerica.Gradonačelnik Beograda i lider DS Dragan Đilas podigao je iz banke četiri miliona evra u gotovini, saznaje Kurir. Đilas je, prema našim informacijama, u petak podigao novac iz jedne poznate banke.Misteriozni dolazak- Đilas je došao u banku i zatražio da podigne četiri miliona evra. Pružena mu je usluga kao i svakom drugom klijentu. Nije pričao zašto diže toliki keš, niti otkrivao na šta planira da ga potroši - kaže izvor našeg lista.Nije nepoznato da je šef demokrata jedan od najbogatijih političara u Srbiji pošto je u poslednje četiri godine (2008-2012) prihodovao skoro 25 milijardi dinara (227 miliona evra) i imao čistu zaradu od čak 3,1 milijardu, odnosno 30 miliona evra. Naime, prema zvaničnim podacima Agencije za privredne registre, čist profit od 30 miliona evra Đilas je uspeo da ostvari preko sedam firmi u kojima ima vlasnički udeo.Od Đilasa juče nije bilo moguće dobiti odgovor koja muka ga je naterala da podigne toliki keš i gde planira da ga uloži ili na šta da potroši novac, pošto je bio nedostupan za pozive i poruke Kurira. Muke na sve straneĐilasu, međutim, u poslednje vreme ne cvetaju ruže jer se, kako je Kurir pisao, odselio iz porodičnog stana na Vračaru pošto se razvodi od druge supruge Ive. Osim briga na ličnom planu, i Demokratska stranka je u opštem rasulu otkako je pre pola godine preuzeo lidersku poziciju, a drma mu se i fotelja gradonačelnika Beograda.

Marko Stojanović
Marko Stojanović

Pantomimičar direktor Doma omladine BeogradaSkupština Grada Beograda imenovala je 30. maja Marka Stojanovića na funkciju vršioca dužnosti direktora Doma omladine Beograda. Ovaj poznati glumac i pantomimičar već godinama političarima drži časove i vežbe iz neverbalne komunikacije. A među njegovim učenicima je, kako saznajemo, bio i prvi čovek Beograda Dragan Đilas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track