ENIGMA OSMANI: Pojavio se advokat, a Ćazim nedostupan!

Prebio Mandu u Ziri

ENIGMA OSMANI: Pojavio se advokat, a Ćazim nedostupan!

Crna Hronika -
Moj klijent Ćazim Osmani trenutno se nalazi u Nemačkoj i ukoliko ga bude pozvali sud ili policija, odazvaće se rado pozivu potvrdio je njegov advokat Veljko Delibašić

BEOGRAD - Kontroverzni biznismen Ćazim Osmani prema poslednjim informacijama nije se u zakazano vreme lično pojavio u Policijskoj upravi Beograda na Paliluli. U MUP-u su objasnili da je u policiju došao samo njegov advokat koji je rekao da je Osmani "nedostupan".

- Moj klijent Ćazim Osmani trenutno se nalazi u Nemačkoj i ako ga bude pozvao sud ili policija, on će rado odazvati pozivu i objasniti sve okolnosti ovog slučaja. On nije udario Mandu Popović, a ona ako je dobila neke povrede, to je verovatno uradio njegov telohranitelj koji je pokušao da Ćazima zaštiti od napadne Mande, potvrdio je za Kurir njegov advokat Veljko Delibašić.

Kako je ranije javila agencija Tanjug Ćazim Osmani priveden je u Beogradu zbog sumnje da je proteklog vikenda u beogradskom hotelu "Zira" pretukao svoju devojku, crnogorsku državljanku Mandu Popović Međutim prema poslednjim informacijama elektornskih medija to se nije desilo.

Nakon toga, on je pobegao, a njegovo vozilo marke "ferari" je pronađeno u javnoj garaži na Obilićevom vencu.Osmani poznatiji kao Feliks je, prema pisanju medija, vođa klana Osmani i jedan od najbogatijih Balkanaca.

Da podsetimo Osmani i Manda Popović posvađali su se u petak 25. oktobra ove godine u hotelskoj sobi, nakon čega je kontroverzni albanski biznismen nekoliko puta ošamario svoju dugogodišnju devojku.- Ona je počela da viče, a gosti su to čuli i obavestili zaposlene, koji su odmah pozvali policiju. Kad je patrola stigla, Osmani je već bio otišao, a i Manda Popovića je istrčala iz hotela i uputila se ka Urgentnom centru, gde su joj utvrđene lake povrede.

Tek posle toga otišla je u policiju i dala izjavu. Rekla je da joj je Ćazim udario nekoliko šamara i da su se posvađali zbog problema koje imaju u vezi izjavio je izvor Kurira i dodao da Manda nije htela da kaže da li ju je Osmani i ranije tukao.

Mediji su ga svojevremeno po bogatstvu poredili sa najvećim narko bosom Darkom Šarićem.

Njegovo bogastvo se procenjuje na oko 400 miliona evra, a imperiju je zajedno s braćom napravio u Nemačkoj.

Braća Osmani su svoje poslove 2000. godine preselili u Hrvatsku, gde su dobili državljanštvo, a mediji su tada objavili da se za Osmanijeve založio lično tadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track