OKRUTNA SEVE: Milan konačno posle mesec dana video sina!

Pevačica dozvolila susret oca i sina

OKRUTNA SEVE: Milan konačno posle mesec dana video sina!

Stars -
Popović strahovao da će se Aleksandar udaljiti od njega jer mu Vučkovićeva uskraćuje zakonsko pravo da s naslednikom bude svakog vikenda

Proveo vikend sa sinom.Severina Vučković konačno je dopustila Milanu Popoviću da vidi sina Aleksandra. Ona je popustila posle mesec dana, koliko je prošlo od poslednjeg susreta oca i deteta, tako da su srpski biznismen i njegov sin prošlog vikenda bili zajedno u Zagrebu. Tata je jedva dočekao susret s naslednikom, kome je i ovoga puta sobu u apartmanu hotela u kojem stalno odseda kad je u glavnom gradu Hrvatske pretvorio u igraonicu.S plaže na sneg- Iako srpski biznismen, po odluci suda u Hrvatskoj, ima pravo da viđa dvogodišnjeg Aleksandra svakog vikenda, Seve nije ispunila tu zakonsku obavezu. Pevačica se oglušila o odluku pravosudnih organa, pa je tako pre dve nedelje bez Milanovog odobrenja i znanja odvela sina na Maldive i tako bivšem partneru onemogućila da bude s detetom. Posle ga je vodila na zimovanje u Austriju, a njen advokat obavestio je Popovića da neće biti sa sinom onda kad je trebalo. Zato što sina nije dugo video, ovaj susret je bio veoma emotivan - kaže Kurirov izvor.Pre odlaska u Zagreb kralj bakra se najviše plašio Aleksandrove reakcije prilikom susreta jer se dugo nisu videli.Seve grubo krši zakon- Milan je očajan jer Severina grubo krši zakon, ne dozvoljava mu da vidi dete kad je to propisano, a povrh svega vodi ga po belom svetu a da ga pritom i ne obavesti, pa on uglavnom i ne zna gde mu je dete. Najviše je bio zabrinut da se mali ne udalji od njega, budući da ga nije video mesec dana. Na njegovu sreću, to se nije desilo - govori naš izvor.Milan i njegov sin vikend su proveli u hotelu, jer zbog jakog vetra nisu mogli da idu po parkovima, što uvek rade. Popović s nestrpljenjem iščekuje sledeće ročište kako bi izneo sve ono što mu je kao roditelju Severina uskratila. U borbi za svoje dete spreman je da ide daleko, pa čak i da pravdu potraži na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Odmarala seSUNČALA ZADNJICU NA MALDIVIMASeverina je pre nešto više od dve nedelje uživala na Maldivima, gde je vreme provodila sunčajući se i uživajući u svim čarima ove egzotične destinacije. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila fotografiju na kojoj se vidi njeno preplanulo telo, ali i zadnjica jer je pevačica na plaži bila u minimalnom bikiniju. Bolje rečeno, u tangama. Pesak je prekrio ono što je trebalo, ali sudeći po ovoj fotografiji, Seve nikad bolje nije izgledala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja