Olja Crnogorac: Pudla mi je kao dete

Voli je najviše

Olja Crnogorac: Pudla mi je kao dete

Stars -
Maltezerka Lina uvek izgleda besprekorno lepo i uredno, kao i gazdarica - jednom nedeljno ide kod frizera, a zatim na kupanje
1 / 4

Voditeljka Olja Crnogorac pet godina ima maltešku pudlu Linu, koja joj je, pored roditelja, najbliža. Zbog nje je u stanju da odloži bukvalno sve obaveze, a koliko pazi na nju, graniči se sa brigom o detetu.- Ja nemam dece i Lina je meni bukvalno kao dete. Sve je podređeno njoj, pa neretko znam da odložim obaveze ako nemam nikog u tom trenutku da je pričuva - kaže Olja za najnoviji broj mesečnika Kurir Predator.Inače, voditeljka najviše poverenja ima u svoje roditelje koji žive u Banovcima, nadomak Beograda, pa je sasvim razumljivo zašto njima ostavlja Linu kada ona nije u prilici da je čuva. U Banovcima Olja ima veliko dvorište, ali i zlatnog retrivera, pa je malteška pudla po ceo dan napolju, što joj veoma odgovara, jer sa atraktivnom vlasnicom živi u stanu na petom spratu.- Nemam lift u zgradi, pa mi teško pada da je po nekoliko puta u toku dana izvodim u šetnju. Htela sam ja još jednog psa da uzmem, kako bi Lina imala društvo, ali su me moji odgovorili, jer bi to stvarno bila velika obaveza. A, kako sam ja perfekcionista po svim pitanjima, mnogo bi mi teško palo da čuvam još jednu životinju i da joj budem posvećena bar upola koliko sam Lini. U obzir dolaze ribice ili eventualno papagaj - tvrdi Crnogorčeva.Koliko poznata voditeljka vodi računa o svakom detalju, govori činjenica da Lina uvek izgleda besprekorno lepo i uredno, isto kao i njena gazdarica, piše Kurir Predator, magazin za lovce i kinologe, čiji se najnoviji broj od danas može naći na kioscima.

Olja je jednom nedeljno vodi kod frizera, zatim na kupanje... Lina ide sa njom i u restorane i veoma je mirna kada je na javnom mestu.- Mnogo mi se sviđa što u Beogradu postoji sve više restorana u kojima mogu da borave i psi - kaže Olja i dodaje - Moja pudla miriše isto kao i ja, tako da okolina koja je oko mene, u restoranu, na primer, nikada ne može da oseti neki neprijatan miris. Lina inače jede specijalnu niskokaloričnu hranu za pse. Kako sebi, tako i njoj Olja kupuje brendirane krpice, a često je ofarba u ljubičastu ili pink boju, kako bi se izdvojila iz mase pasa. I, uspeva u tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track