Oni su najbolji prijatelji u Holivudu!
Foto: Fonet, AFP

Našle su se

Oni su najbolji prijatelji u Holivudu!

Pop kultura -
Za neke dame nećete verovati da su najbolje prijateljice, ali ipak, one se druže

Iako zvuči pomalo neverovatno da u Holivudu gde caruju sujeta i novac postoje prava prijateljstva, ovi parovi koji se godinana već druže razbijaju predrasude.

Dženifer Aniston i Korni KoksNjih dve su se, naravno, upotznale na snimanju kultne serije "Prijatelji" i do dan danas su ostale u odličnim odnosima.Dženifer i Kortni su podržavale jedna drugu u najtežim periodima života.

Foto: AP
Foto: AP

Nikol Riči i Paris HiltonNjih dve su počele da se druže još u tinejdžerskim danima, a njihovo prijateljstvo je rezultiralo rialitijem "Simple life".

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Kejti Holms i Viktorija BekamUpoznale su se tokom Kejtinog braka sa Tomom Kruzom, jer su zajedno organizovale večere i partije. Druže se i danas kad se Kejti razvela od Kruza.

Donatela Versaće i Lejdi GagaIako se tek od skoro druže, postale su nerazdvojne. I dok je Donatela ponudila Gagi da joj bude zaštitno lice versaćea za 2013. godinu, ova joj se revanširala pesmom na poslednjem albumu "Artpop".

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Sijena Miler i Kira NajtliOve dve Engleskinje druže se dugo, a svoje prijateljstvo učvrstile su iu filmu "The edge of love".

(devnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track