ONI SU PREŠLI NA TV NOVU: Pogledajte ko odlazi sa B92 i Prve
Foto: Damir Dervišagić

Nova stara lica

ONI SU PREŠLI NA TV NOVU: Pogledajte ko odlazi sa B92 i Prve

Stars -
Pojava Nove izazvala je najveći potres na srpskom televizijskom nebu u poslednjih nekoliko godina, a imena novinara i voditelja koji su prešli u tu kuću držana su u tajnosti

Pojava Nove izazvala je najveći potres na srpskom televizijskom nebu u poslednjih nekoliko godina, a imena novinara i voditelja koji su prešli u tu kuću drže se u tajnosti. Ipak, ime doskorašnjeg urednika “Bulevara” na B92 Slavka Beleslina, slučajno ili namerno, procurelo je u javnost, kao i još neka poznata imena.

U toku su završna pregovaranja sa brojnim urednicima, voditeljima, novinarima, osmišljavaju se kako informativne, tako i zabavne emisije.

Kako je još pre nekoliko nedelja objavljeno, urednik i voditelj “Bulevara” na B92 Slavko Beleslin je postao perjanica novog televizijskog kanala. Njemu se pre nekoliko dana pridružio i novinar te kuće Aleksandar Miladinović, široj publici poznat po nedavnim intervjuima sa Ivicom Dačićem i Tomislavom Nikolićem.

Sa Prve srpske televizije bivši direktor te kuće Dejan Jocić je na “svoju” Novu za sada povukao Bojanu Kesić, urednicu zabavne emisije kratke forme “Ekskluziv”. Njoj su se iz emisije “Eksploziv” pridružile koleginice Sandra Babić i Bojana Ranković. A takođe i autor i voditelj “Noćnog žurnala“ Zoran Mihajlović je postao deo novog tima Nove.

Dragan Đurković, direktor Nove, nije želeo da govori o kadrovskim rešenjima već o generalnom kursu koji je zauzela ta televizija.

"Moja odgovornost kao direktora TV Nova je velika, iz svakog ugla gledano - prema publici, prema klijentima, prema zaposlenima, ali uz dobru energiju, ideje, tim stručnjaka i elan koji imamo daćemo sve od sebe da stvorimo jednu zdravu medijsku kuću koja će diktirati standarde i bićemo među najboljima, šta bismo drugo? Dejan Jocić je čovek koji zna šta je televizija i voli puno da radi, tako da sam baš zadovoljan našom saradnjom", rekao je Đurković je dodao:

"Prijavili smo se na konkurs RRA za nacionalnog emitera. Predali smo ispravnu i potpunu dokumentaciju, imamo vrlo bogatu ponudu programskog sadržaja, radimo u kompletnoj HD rezoluciji, to su naši aduti. Čekamo odluku RRA."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track