OPREZ: Gazda Jezda mačem vatre spasava svet za jedan evro!
Foto: Nebojša Mandić

Čuveni prevarant ponovo jaše

OPREZ: Gazda Jezda mačem vatre spasava svet za jedan evro!

Društvo -
Vasiljević posle robije osmislio novu prevaru i kao Don Mandok planira da obmane celu planetu; Za „ispunjenje snova“ traži jedan dolar ili evro

BEOGRAD - Čuvajte se, gazda Jezda je osmislio nov posao!Jezdimir Vasiljević, na ovim prostorima poznatiji kao gazda Jezda, nakon što je odležao skoro pet godina u zatvoru zbog prevare građana koji su devedesetih godina čuvali novac u njegovoj štedionici Jugoskandik, izgleda da se ponovo pojavio na tržištu, ali sad s idejom da prevari ceo svet!Lažno imePo svoj prilici, napravio je sajt i predstavio se kao Don Mandok, tvrdeći da je otkrio izvanredni i neiscrpni „suficit energije“, bez koje će, kako kaže, svet zasigurno propasti! Inače, u nameri da se probije na inostrano tržište, gazda Jezda je svoj sajt uradio na engleskom jeziku.Ovoga puta svetu nudi spasenje od zagađenja i zagrevanja i tvrdi da „mač vatre“ uskoro stiže i da svako živo biće treba za to da se pripremi. Za otkrivanje te tajne, o kojoj priča i garantuje da će spasti svet, dosetljivi Jezda, naravno, traži novac.- Ako želite da postanete član kluba „Suficit energije“, da učestvujete i istražujete novi način dobijanja energije, kao i da vidite neke detalje i specifikacije, morate da donirate jedan dolar ili jedan evro - piše na gazda Jezdinom sajtu.On dodaje da „ako se pitate zašto je ovaj prototip na internetu, otkriću vam.“Ispunjava snove- Zato što želim da svaka osoba bude u mogućnosti da ga proba i ostvari san. San ljudskog društva će konačno ispuniti Don Mandok - piše na gazda Jezdinom sajtu.Kurir je pokušao da dobije Jezdimira Vasiljevića i njegovog advokata, ali do zaključenja ovog broja oni se nisu javili.

Pozira s lulomDa se najverovatnije radi o gazda Jezdi, pokazuje njegova fotografija koju je postavio na sajt perpetomobilisdiscovered.com. Na njoj Jezda pozira s prepoznatljivim izrazom lica i ozbiljno gleda u nepoznatom pravcu trudeći se da liči na čoveka koji ima viziju za spas čitavog sveta. Naravno, na slici je neizostavna lula s duvanom, koja je Jezdin pravi zaštitni znak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja