OPTIMIZAM U REALU: Idemo u Lisabon
Foto: Reuters

Liga šampiona: Madriđani pucaju od samopouzdanja

OPTIMIZAM U REALU: Idemo u Lisabon

Fudbal -
Real večeras (20.45) gostuje Bajernu na Alijanc areni s golom prednosti, rešen da konačno prođe u finale i svrgne s trona šampiona Evrope

Pakao na Alijancu!Fudbaleri devetostrukog šampiona Evrope pokušaće večeras (20.45) da se posle tri uzastopne eliminacije iz polufinala Lige šampiona konačno domognu finala u Lisabonu, ali i svrgnu s prestola aktuelnog vladara kontinenta! Real posle trijumfa rezultatom 1:0 na Santjago Bernabeuu stiže na revanš u prestonicu Bavarske, a trener „kraljevskog kluba“ Karlo Anćeloti ubeđen je da će njegovi izabranici sačuvati prednost i eliminisati Bajern.Hoće da ginu- Ovo je poseban trenutak za svakog u klubu. Deli nas još 90 minuta do ulaska u finale i šanse da osvojimo 10. titulu prvaka Evrope. Real ovo čeka 12 godina i među igračima vlada ogromno samopouzdanje i želja da se domognu toliko čekanog finala. U ovom timu ima nekoliko igrača koji su bili akteri sve tri eliminacije u polufinalu prethodnih sezona. Tim momcima je svega dosta i spremni su da poginu kako bi došli do finala - kaže Anćeloti, a Serhio Ramos dodaje:San da postane java- U Realu sam skoro čitavu deceniju i presrećan sam što sam osvojio skoro sve trofeje. Međutim, od dolaska u klub sanjam pehar LŠ i vreme je da se san pretvori u javu. Posle toga, mogu u miru da čekam fudbalsku penziju.Branilac trofeja je u prvom meču imao loptu u posedu mnogo više, ali i prvi šut na gol tek u 80. minutu. Real će ponovo igrati na sličan način i svoju šansu vrebati iz kontri. Međutim, Anćelotijev bedem uopšte ne brine Arjena Robena:

- U Španiji im je uspelo da se odbrane, ali u Minhenu će biti mnogo teže. Nadam se da znaju da ih na Alijancu čeka pakao, svaku grešku će skupo platiti. Gvardiola zna kako se pobeđuje Real. Ako se držimo njegovog plana, Madriđani nemaju šansu. Ne dajem obećanja i prognoze, ali tvrdim da ćemo uraditi sve da stignemo do Lisabona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja