ORIGINALNO: Kendis Svonpul pokazala svoju macu
Foto: Instagram

Domišljata

ORIGINALNO: Kendis Svonpul pokazala svoju macu

Pop kultura -
Kendis je ovom fotografijom definitivno zaslužila nagradu za najdomišljatiju fotografiju

Zna kako da privuče pažnju!„Viktorijin anđeo“ Kendis Svonpul nastavlja da šokira planetu. Pre nekoliko dana postavila je na svoj profil na Instagramu originalnu fotografiju na kojoj je u prvom planu njena maca. Glava malene životinje izvire iz manekenkinog međunožja. Mnogi bi na macino mestoIako smo navikli na to da nas top-modeli svakodnevno obasipaju svojim provokativnim slikama u minijaturnim kupaćim kostimima ili bez njih, ovog puta Kendis je zaslužila nagradu za najdomišljatiju fotku. Fotografija je brzo pokupila mnogo lajkova, i dok su neki žalili macu, drugi su joj zavideli.

Kendis Svonpul rođena je 1988. godine u Južnoj Africi. Sa 15 godina počela je da se bavi manekenstvom, a za samo godinu dana u biznisu zarađivala je 5.000 evra dnevno. Ubrzo je njen lik osvanuo na naslovnim stranicama vodećih svetskih modnih časopisa, kao što su Vog, El i Oušen drajv. Na modnoj pisti nosila je modele Tomija Hilfigera, Dolčea i Gabane, „Šijaci Čena“, „sas i bajda“, Betsi Džonson, Dijane fon Firstenberg i brojnih drugih dizajnera.

Milionska zaradaOd 2007. do 2010. bila je anđeo modne kuće „Viktorija sikret“ i zaštitno lice kataloga kupaćih kostima s modelima Lindsi Elingson, Rouzi Hantington-Vajtli i Erin Hederton. Bila je i model za kolekciju kupaćih kostima Kardašijan. Na listi magazina FHM uvrštena je na listu Sto najseksepilnijih žena na svetu. Na Forbsovoj listi najplaćenijih modela na svetu plasirala se na 10. mesto sa zaradom od 3.000.000 dolara godišnje.

Seksi... Kendis Svonpul
Seksi... Kendis Svonpul

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track