MANDA POPOVIĆ PROMENILA ISKAZ: Ćazim me nije tukao!
Foto: Nebojša Mandić

Odakle ti modrice?

MANDA POPOVIĆ PROMENILA ISKAZ: Ćazim me nije tukao!

Crna Hronika -
Kontroverzni albanski biznismen i vođa klana Osmani u sredu pušten iz pritvora pošto je njegova devojka izjavila da je povredu zadobila kad ju je udario Ćazimov prijatelj

BEOGRAD - Epilog!Ćazimu Osmaniju (50), kontroverznom albanskom biznismenu, najverovatnije se neće suditi pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu pošto je njegova devojka Manda Popović juče promenila iskaz i rekla da je on nikad nije tukao! Posle saslušanja Crnogorke Osmani je pušten iz pritvora, u kom je bio od utorka uveče.Znaju se četiri godine- Ćazim i ja se poznajemo četiri godine. On me nikad nije ni verbalno napao, a kamoli fizički. To se nije dogodilo ni u restoranu hotela „Zira“ - izjavila je juče na saslušanju pred zamenikom Prvog osnovnog tužilaštva Manda Popović, koja je u petak uveče prijavila Osmanija da ju je udario i naneo joj lake telesne povrede.Međutim, tokom jučerašnjeg saslušanja, na koje je došla s flasterom na arkadi i u pratnji policije, ona se prisetila da ju je zapravo udario Osmanijev prijatelj.- Ćazim i ja smo bili u istoj hotelskoj sobi u „Ziri“ do veče pred incident. Tad smo se posvađali, pa sam uzela zasebnu sobu. U petak uveče otišla sam u restoran i videla Ćazima kako sedi s prijateljem, koga ja ne poznajem. Pozvao me je i ja sam sela za njihov sto. Izbila je svađa, ponovo zbog istih stvari kao i prethodne večeri, i njegov prijatelj me je udario - ispričala je ona.Štiti prijateljaKako je objasnila, čim je dobila udarac, krvava je otrčala u sobu.- Pozvala sam policiju i rekla da me je udario Ćazim. To sam uradila jer sam bila u šoku, kako zbog svađe tako i zbog udarca. Učinilo mi se da me je on udario. Kasnije, kad su me u Urgentnom centru ušili i previli, shvatila sam da sam ga optužila iako on to nije učinio - ispričala je Manda. Vođa klana Osmani u Palatu pravde doveden je juče nešto pre 10 sati i saslušan pre Mande Popović.- Nisam udario Mandu. Sedeo sam s prijateljem kad je ona došla i napravila incident. Moj prijatelj, čije ime ne želim da otkrijem, udario ju je - kratko je opisao Osmani šta se te večeri dogodilo u restoranu. On, kako Kurir saznaje, nije želeo da kaže da li je s Mandom Popović u ljubavnoj ili samo prijateljskoj vezi.

Osmani: Ne dajem izjaveĆazim Osmani je juče, nešto pre 14 sati, posle manje od 20 sati provedenih u pritvoru, izašao iz Palate pravde, ali nije želeo da daje izjave.- Kao što je i obećao, Ćazim Osmani se odazvao na prvi poziv državnih organa. On je objasnio šta se dogodilo te večeri, kao i da nije počinio krivično delo za koje se tereti. Njegovo puštanje na slobodu za nas je potpuno očekivano - rekao je njegov advokat Veljko Delibašić i dodao da očekuje da uskoro bude obustavljen i krivični postupak.

Oženjen, otac troje deceĆazim Osmani je juče tokom iznošenja ličnih podataka pred saslušanje rekao da je državljanin Bosne i Hercegovine.- Oženjen sam, otac troje dece. U Beogradu boravište mi je u hotelu „Zira“ - rekao je Osmani, ali nije želeo da odgovori na pitanja koja se tiču imovine koju poseduje. Takođe, on nije želeo da kaže ni gde se skrivao od petka do utorka uveče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja