OSMANI UHODI: Ćazim ne može bez Nataše Bekvalac!
Foto: Damir Dervišagić

Na nastupu bivše drage u Sarajevu

OSMANI UHODI: Ćazim ne može bez Nataše Bekvalac!

Stars -
Stara ljubav: Da me je videla, sigurno bi došla da se javi i popije piće sa mnom. Dva puta se presvlačila, ali meni je crna haljina lepša. Baš dobro izgleda, kaže kontroverzni albanski biznismen
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Ne izbija mu iz misli.Otkako je nedavno Ćazima Osmanija ostavila atraktivna Crnogorka Manda Popović, on ne prestaje da skita i provodi sa društvom po klubovima širom Evrope. Dok je poslovno boravio u Sarajevu, u tamošnjoj diskoteci „Koloseum“ gostovala je Nataša Bekvalac, i to nije mogao da zaobiđe. Produženi boravakKako saznajemo, bio je veoma srećan što je ponovo video svoju bivšu ljubavnicu, koja ga te večeri uopšte nije konstatovala. A s obzirom na to da je imala mnogo problema dok je bila u vezi sa njim, pitanje je da li bi mu se uopšte i javila. Ali, Ćazim ima potpuno drugačije mišljenje.

Nekad su se baš voleli... Nataša Bekvalac i Ćazim Osmani
Nekad su se baš voleli... Nataša Bekvalac i Ćazim Osmani

- Da me je videla, sigurno bi došla da se javi i možda popije piće sa mnom - rekao je ubedljivim tonom Osmani za Kurir u telefonskom razgovoru i dodao:- U Sarajevo sam došao deset dana pre njenog nastupa. Imao sam nekih poslovnih obaveza, ali mi je bilo lepo u gradu. Za Natašin nastup imam sve pohvale. Bilo je mnogo ljudi i ona je napravila dobru atmosferu, onako emocionalno. Sedeo sam u zadnjem delu kluba sa većim društvom, pa mislim da ona nije ni znala da sam tu - pravda nam se kontroverzni albanski biznismen, a na pitanje da li je igrao uz njene pesme, dodao je da igra samo u kockarnicama. Osmani nam je naveo i koje su to numere Novosađanke koje voli da sluša.

Nata u crnom
Nata u crnom

Voli njene pesme- Ima ona lepe pesme, a ja najviše volim onu, kako beše ide, „Na belom ću da umrem da se odmorim“. Tako nešto. E, da, zove se „Ja sam dobro“ - kazao je Ćazim, a ujedno se osvrnuo i na odevne kombinacije koje je te večeri Nataša ponela.- Dva puta se presvlačila, ali meni je crna haljina lepša. Nataša dobro izgleda, svaka joj čast na tome. Njih dvoje su se, inače, smuvali 2011. na moru, kada su često vreme provodili zajedno na njegovoj jahti u Poreču.

Nata u belom
Nata u belom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track