OSNOVCI OBRADOVALI BOBANA RAJOVIĆA: Ostao sam bez reči!
Foto: Pr

Na rođendanu škole u Velikoj Kladuši

OSNOVCI OBRADOVALI BOBANA RAJOVIĆA: Ostao sam bez reči!

Stars -
Snimio sam im pesmicu od srca i zaista nisam očekivao ništa, a oni su mi priredili jedan ovako divan i nezaboravan dan, rekao je pevač .
1 / 6 Foto: Pr

Boban Rajović, koji je prisustvovao proslavi 33. rođendana OŠ ''25. novembar'' u Velikoj Kladuši, BiH, umalo je zaplakao kada su đaci izveli ples uz miks njegovih pesama i uručili mu pregršt poklona i priznanje.

''Šta da kažem, ostao sam bez reči. Snimio sam im pesmicu od srca i zaista nisam očekivao ništa, a oni su mi priredili jedan ovako divan i nezaboravan dan. Deca su ukras sveta, a ova deca danas su me toliko oduševila da nemam reči kojom bi opisao koliko sam srećan i koliko mi ovo znači. Kada sam kročio u školsko dvorište, a oni me dočekali aplauzom i iskrenim osmesima zaboravio sam i na umor i nervozu zbog problema s autom i sve ostalo.

Jedino mi je žao što sam, upravo zbog peha sa autom, kasnio, ali ispravićemo to drugi put, rekao je Rajović

Naime, ples ''Duše su se srele" osmislila je učiteljica Edina Dizdarević.

Od "slatkih" iznenađenja sve je oduševila torta sa Bobanovom slikom, a tu su bile i tulumbe, inače Bobanova omiljena poslastia i buket od slatkiša.

Podsetimo, Boban je u nedelju kasno stigao iz Nemačke, a na pola puta pukla mu je guma. Usput je malo i zalutao ali je ipak uspeo da stigne do odredišta gde su ga strpljivo čekali učenici sa posebnim iznenađenjima. Presrećni, plesali su i pevali za njega a on im je delio CD-ove, slikao se s njima i istinski uživao u razgovoru i druženju s njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track