OSTAJE PLAVAC: Lampard produžio ugovor sa Čelsijem

Posle osvajanja Lige Evrope

OSTAJE PLAVAC: Lampard produžio ugovor sa Čelsijem

Fudbal -
Lampard je sa Čelsijem osvojio 13 trofeja

LONDON - Najbolji strelac u istoriji fudbalskog kluba Čelsi Frenk Lampard potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa tim klubom i ostaće na Stamford Bridžu do leta 2014. godine.

Srećnu vest navijači Čelsija čuli su samo dan pošto je engleski klub u finalu Lige Evrope pobedio portugalsku Benfiku sa 2:1.

"Presrećan sam. Navijači znaju da nisam ni razmišljao da idem iz kluba. Dugo smo razgovarali o ovome, ali uvek u prijateljskom tonu", rekao je 34-godišnji Lampard čiji prethodni ugovor je isticao ovog leta.

Lampardu će to biti 13. sezona u dresu londonskog kluba sa kojim je do sada osvojio ukupno 13 trofeja.

"Frenk je izuzetno važan igrač za Čelsi već duže vreme i ima veliku ulogu u svim našim uspesima. Od kraja prošle godine smo razgovarali o novom ugovoru i svi smo bili vrlo pozitivni. Drago nam je što smo produžili saradnju", kazao je funkcioner Čelsija Ron Gurlej.

Lampard je nedavno postigao svoj 203. gol u dresu Čelsija i na klupskoj listi strelaca prestigao legendarnog Bobija Tamblinga za jedan pogodak. Lampard je 2004, 2005. i 2009. bio proglašavan za igrača godine u Premijer ligi.

Od 2001. godine, kada je došao u Čelsi iz Vest Hema, za "plavce" je odigrao 607 utakmica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track