OSUĐENA KRALJICA SILIKONA: Tijana Đuričić kažnjena zbog prostitucije!
Foto: Facebook

Razotkrivena starleta

OSUĐENA KRALJICA SILIKONA: Tijana Đuričić kažnjena zbog prostitucije!

Crna Hronika -
Posle informativnog razgovora u policiji ona je upućena pred sudiju za prekršaje

Nije šala za 1. april!Starleta Tijana Đuričić, poznatija kao silikonska kraljica, večeras je osuđena pred prekršajnim sudom zbog bavljenja prostitucijom!

Tijana se danas popodne odazvala pozilu policije i došla u PU u Bulevaru despota Stefana. Posle informativnog razgovora ona je upućena pred sudiju za prekršaje, koji joj je odredio novčanu kaznu od 40.000 dinara.

Pred prekršajnim sudom saslušan je i svedok, koji je potvrdio delo. Ona ima pravo na žalbu u roku od osam dana.Đuričić je osuđena i na 10.000 dinara jer je imala fiktivnu adresu. Ona je puštena oko 21 sat.

Tijana je sa 18 prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi. Početkom naredne godine zakazana joj je operacija gluteusa. Kaže da bi volela da se bavi modelingom."Volela bih da se bavim modelingom i taj poziv me privlači. O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama", rekla je nedavno Tijana, koja ima zanimljiv hobi. Bavi se padobranstvom i do sada je imala nekoliko desetina skokova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track